-
търся песен
търся една песен от 80 те години проблема е ,че незнам нито заглавие ,нито кой я изпълнява.
в нея се пее за тютюна "хем си кашляш хем си плащаш братко мили" "има нещо благородно ,хем е модно хем природно то се казва аеробик чудно хоби почвай проби" :ole само това знам ако някой знае изпълнител или име на песента да помага.
-
Re: търся песен
-
търся албума на`Златна арфа` моля помогнете :help
-
-
благодаря ти,но ми се иска да намеря целият им албум от 1994г`Който ме чуе да пея`
-
Re: и аз търся песен!!!
Здравейте.. надявам се тук някой да ми ппомогне. От много време търся една песен, която свалих от клип в Youtube. Мисля, че издирването ми малко ще се затрудни тъй като след като свалих клипа от кояйто изтеглих музиката, го изтрих. Песента не е цялата, но много ми хареса и бих желала да разбера коя точно е тя, за да я потърся в целия й формат. Проблемът е че не записах кое е клипчето... Имам само музиката... ТЯ е малко бавна, мелодична, с много малко текст. Пее я жена, малко е накъсан, на места шепне.. и много търсих да намеря тази песен досега безуспешно. Текстът е следния:
Dream..(повтаря се три пъти).. Fly... Dream. (povtarq se 3 puti)...
I saw... the sky in your eyes...
Cherry blossom... on my....(тук не мога да разбера думата) skin..
Touch me x3
Your words...
Touch me... (with embrace)x3
Touch me...
Mmmmmm-mmmmmh.... yeah....
Oooooooh, hoooooh,
Yeah-yeah-haa.....
Deep, deep between the lights
but my mind is far
Deep deep between the lights
Only where you are...
Dream...Fly...
Теll me where you are... x2
MMMmmmmm-mhhhhhmmmmm,
mhm, yeah....
Ooooh, hoooooooh,
yeah....
Toва е което имам от текста...
Ето линк към файла, който можете да изтеглите да я чуете...
http://tranz.it/load.php?id=p4rLj6Pfbnt0tB9A185330
Дано някой успее да ми помогне...
Много ще му бъда благодарна!
D
-
angel търся една песен която е саундтрак на филма Dreamland 2006 ,...въпросната песен се казва I told you so на Isaiah Powell и ще помоля ако някой я има - да ми пише - ще дам координати за да ми я прати
Моля ви , много я искам angel
-
Re:търся песен
Абе търся две песни на Дафинка Дамянова - "Тъмен са облак зададе" и "Наша Кера"!Някой ако знае от де мога да си я изтегля или я има pls да ми пише на лично или на е-майла!pls!eto i emaila "tanito_96@abv.bg