Re: За всички почитатели на "Кенли" на "Марая Кери" - да си я имат навсякъде! :)))
Мен ме кефи обаче реакцията на Марая Кери, ебати хладнокръвието
www.youtube.com/watch?v=mnlSLN63Loc
Re: За всички почитатели на "Кенли" на "Марая Кери" - да си я имат навсякъде! :)))
Цитат:
Първоначално публикувано от DeathKnight
Май все пак е имало реакция от нейна страна, защото по телевизията вече излъчват Кен Лий без откъса от нейният клип, както си беше първоначално. Я си е търсила авторското право, я нещо друго.
Цитат:
Първоначално публикувано от roumen68
Хита на Eruption - "One way ticket" се пееше като "Он вай цукис" :))
Да, голяма глупост е да се хвърлят да пеят песни на Марая Кери или Селин Дион, защото лесно се прави сравнението, което рзбира се - няма как да е в тяхна полза. Да пеят нещо добре забравено, което никога не било голям хит ще е много по-добре.
Ето, пича със 6-те кокошки - просто няма с кого да го сравняват :))
Имаше едно парче от 80-те, където съвсем ясно се чуваше "Жив спомен от Варна" :))
Аз пък дълго не вярвах, че в началото на Life is live наистина пеят "Он тебе сказал". Все пак годината бе 1985-та, имаше желязна завеса, студена война и т.н. Откъде-накъде руски език в "западна" песен.
ДА се включа и аз
Frankie Miller - Jelaci песента започва с " И коч ме би , и коч ма иба "
Corona - Thisi is ritum of the night - "Да са заритам от Сега , ша знаиш , о иеее
песента "Guanta namera - Гуантанамера , хвани ма за водомера ( СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА ВИК )
Backstreet boys - I want you that way - още в началото се чува " Хараби "
Deep Purple = Hursh , само дето се чува "Къъш , Къъш
Aventura - накрая се чува - Да са мааш , да са мааш !
Като става въпрос за Бритни :), The Onion Movie гледахте ли :)
http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...deoID=34566661
Re:За всички почитатели на "Кенли" на "Марая Кери" - да си я имат навсякъде! :)))
Re:За всички почитатели на "Кенли" на "Марая Кери" - да си я имат навсякъде! :)))