Re:Търся някой да ме покани в hd-torrents
HD-T anouncement:
We are happy to announce that as of today EuReKA has joined our team of internal encoders. EuReKA has been known for their quality releases and fits our quality policy perfectly. We hope that with this step we will make the community more stronger and this site the best!
PS: We are opening the site for registrations for 4.5 days. The reason for it is to celebrate the recruitment of EuReKA as internal encoder.
Мда! :ole В момента всеки желаещ може да се регистрира напълно СВОБОДНО в HD Torrents!!! Възползвайте се! :Drinks:
Регистрирах се, намерих "златен" торент (който не трябва да отчита трафик при теглене) и реших да го изтегля и да сийдвам, за да си оправя коефицента. Дръпнах 10 GB и се оказа че... трафика беше отчетен като нормален - коефицента ми падна толкова, че доста време ще има да го оправям, ако изобщо успея. Доста неприятна ситуация, човек се чувства излъган. На някой случвало ли му се е нещо подобно?
Еййй, че неприятно - явно съм изпуснал "прозореца" - сега пак не мога да направя регистрация.
покорно благодаря, ако някой може да ме покани: rsb_oto@yahoo.com :)
и аз моля за покана barkly@mail.bg
Най-горният пост от предната страница :).
Ако може и за мен една покана.... maxus77@gmail.com :jamaika :)
Цитат:
Първоначално публикувано от SHERIFA
Хъх, 2 поста по-горе все едно нищо не съм писал :D. Хубаво, така да е. Пращам 5 лв. на този, който покани, който е писал, че иска покана в тази тема, и поста му е публикуван СЛЕД 05.01.2010г. :cowboy:.
SHERIFA, как да си взема 5-те лева? :)
Цитат:
Първоначално публикувано от Shienar
Регистрирах се, намерих "златен" торент (който не трябва да отчита трафик при теглене) и реших да го изтегля и да сийдвам, за да си оправя коефицента. Дръпнах 10 GB и се оказа че... трафика беше отчетен като нормален - коефицента ми падна толкова, че доста време ще има да го оправям, ако изобщо успея. Доста неприятна ситуация, човек се чувства излъган. На някой случвало ли му се е нещо подобно?
На мене. Снощи, ей така, коефициентът ми падна с 50%. :yikes
Чакам да видя какво ще излезе...
Ще съм много благодарен ако ме поканите и мен в този сайт. valeri_1@abv.bg
@broba: Покана, покана, не свободна регистрация :D. Има регистрация. Даваш и screenshot, където ясно се вижда кой те е поканил, направо от профила си. Иначе пращането е лесно - PayPal, Moneybookers и какво ли още не...
SHERIFA: А-а-ааа, искаш подпис и печат! :) Е, sorry, нямам такива. :)
Майтапа на страна, но аз инфото за свободната регистрация го получих на ЛС. :ole
Цитат:
Първоначално публикувано от broba
SHERIFA, как да си взема 5-те лева? :)
На мене. Снощи, ей така, коефициентът ми падна с 50%. :yikes
Чакам да видя какво ще излезе...
Проблема е възникнал поради големия наплив за нови регистрации. Няма да да оправят размера на свалените златни и сребърни торенти. Хубавото е,че за новорегистрираните потребители,свалили такива торенти, няма да има предупреждение заради ниския коефициент.
Цитат:
Първоначално публикувано от v.b.p.
Проблема е възникнал поради големия наплив за нови регистрации. Няма да да оправят размера на свалените златни и сребърни торенти. Хубавото е,че за новорегистрираните потребители,свалили такива торенти, няма да има предупреждение заради ниския коефициент.
Е, това поне е добра новина! :Drinks:
моля ви за една покана,и без това не си спирам компютара по една седмица,коректен съм... millera@abv.bg
Цитат:
Първоначално публикувано от broba
но аз инфото за свободната регистрация го получих на ЛС. :ole
Едно е "инфо", друго е... покана. Е, аз за второто давам 5 кинта.