Благодаря за изчерпателния отговор.
Все пак е добре да се знае, че този сайт не е единственият, от който може да се тегли. Има доста добри алтернативи. :)
Преглед за печат
Благодаря за изчерпателния отговор.
Все пак е добре да се знае, че този сайт не е единственият, от който може да се тегли. Има доста добри алтернативи. :)
Отдавна спрях да ползвам тоя сайт, макар че бях стигнал до ниво "маняк" (или нещо подобно) доколкото си спомням. Всичко интересно го има и в родните торенти.
Имам покани за сайта.
Давайте имейли на ЛС.
имам 3 покани активни до 13,04. Нека великденските празници започнат сега! :) Моля който желае да му изпратя покана да ми пише мейл kremi_ty@abv.bg
И аз раздавам покани - безплатни за първите 3ма обадили се :)
Търся покана за hd-torrents и 3D torents.
Здравейте, търся покана за HD torrents. Мейла ми е a0544@abv.bg. В замяна мога да предложа покана за 3D torrents.
Поздрави
Имам 2 покани за тракера.
Който е сериозен и му трябва да пише на ЛС.
Здравейте ! Ще бъда много благодарен ако някой ми изпрати покана за HD Torrent. Имах активен акаунт но е закрит тъй като дълго време не съм го ползвал.Благодаря предварително.
Имам покани за сайта.
Изисквания: минимум шест месеца членство тук.
Изпратете е-майл адрес с лично съобщение.
На новорегистрирали се няма да отговарям.
Едно време от тук взех покана. Имам 3 за раздаване.
Трябва да сте сериозни, има изискване за минимално съотношение 0.7 seed/leech и е важно как се започне, тъй като след 50ГБ изтеглени се задейства. Трябва първо няколко популярни торента и сериозно сийдване.
На ЛС ми пратете имейл.
Няма вече.
Здравейте!
Не знам от колко време следя този форум и дали съм от
Новодошлите или от старите - не знам.
Но ако някой има на сърце да прати покана ще съм
Му благодарен.
Благодаря!
Здравейте,
Търся покани за hd-torrents.org, hdbits.org или iptorrents.com.
emzz.bg в gmail.com
Благодаря предварително.
Привет!
Търся покана за hd-torrents.org. Благодаря!