Резултати от 1 до 10 от общо 10

Доживяхме! Dimmu Borgir в България!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Доживяхме! Dimmu Borgir в България!

простете патоса ми, но ми е трудно да се сдържа

http://kavarna.pro-rock.net/cgi-bin/...&Field=Content

едни от гурутата на melodic black-а идват в България, след като веднъж бяхме излъгани преди няколко години

ами да видим кой кога къде ще се прежали, но аз лично мисля да направя всичко възможно да си видя едни от любимците наживо

поздрав с https://www.youtube.com/watch?v=joEAb_y7ZYA

2.  

3. Member Аватара на XIIID
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    Burgas, Bulgaria

Re:Доживяхме! Dimmu Borgir в България!

прощава ти се, чедо на рогатия

лично аз с удоволствие ги слушам, но леко ме досмешава като ги гледам, пък и пражката филхармония няма да се домъкне с тях, така че... не знам, може да си остана със студийните записи. пък съм и леко скептичен и към качеството на "екстремните" изпълнения на живо, да си призная...

бих предпочел да видя и чуя dream theater как ще се справят, или любимите opeth, само че те предпочитат да проведат 4 (словом четири) концерта в Турция това лято, вместо поне един в "европейски" Булгаристан

4. Member
    Тук е от
    Dec 2004

малко встрани от Dimmu Borgir, те са чак на 15 август.. не видях някой да е коментирал тазгодишния тридневен фест в Каварна...
    Аз лично заминавам още утре, да съм там за джулая.
    Някой от вас няма ли да ходи там?

5. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Аз още се ослушвам. Компанията ми се отказа да ходи на Камен бряг. Ама не се знае до утре какво ще измисля.

P.S. Измислих го , отивам на Камен бряг.

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

тъъъй...

малко време остана до концерта, та да питам:

някой идва ли с мен?

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

аз утре сутринта пътувам за каварна

някой друг ако смята да ходи (сутринта за последно ще вляза тук) може да пусне ПМ да се уговорим за среща там

8.  

9. Member Аватара на XIIID
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    Burgas, Bulgaria

Айде бе FearMe разказвай как беше! Ние тука се размазахме на Faith No More в Бургас, ама натам нямаше начин да хукна, че нямах сили, пък и колата се развали миналата седмица...

10. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

ами то май само за теб ще е разказа, ама нейсе

целият концерт като цяло не може да бъде описан по друг начин, освен като "сбъдната мечта за българските (и румънските) фенове". за мен лично, ако дойдат и Bolt Thrower след концертите си в германия и англия на 22 и 29 този месец, повече няма какво да искам, ама за тях европата не се простира чак толкова на юг. whatever...

иначе поотделно имаше и хубави, и не чак толкова хубави моменти. чакането "великите" български подряващи да си настроят инструментите беше изнервящо. 3 броя - Serpentine Creation, The Revenge Project и Korozy. първите - малко недодялан black. не беше ясно на кого искат да приличат - дали на някой от по-мелодичните, дали на pagan-стрийма. като цяло - зле. вторите нямаха много място на black metal концерт, защото бяха 1:1 с американския mainstream. с ръка на сърцето обаче тряба да се признае, че звучаха най-добре, включително с най-добър звук. Korozy са стари кримки, но за съжаление нямат сценично поведение и каквото печелят откъм качествена музика, губят наполовина със скапана визия и сценично поведение.

след това пак се наложи да се чака, може би дори >15 мин. демонтаж на клавирни и ударни на подгряващите (тези на Dimmu Borgir никой не посмя да ги пипне , добавяне на колони, последна настройка на звука и т.н.

е те след това се почна

моя милост беше втори-трети човек най-отпред, дето се вика, почти ме плюеха

не знам какво се е случвало зад гърба ми (в смисъл колко назад по стадиона е било пълно), къде е било погото, но може би именно заради възможно най-предната ми позиция ми се стори, че в интерес на звука можеха да са мааалко по-ниски децибелите.

е да, филхармонията не беше с тях, а и те самите не се кълчотят по сцената като аеросмит, така че в никакъв случай не би ти било смешно да ги гледаш, още повече, че наистина, ама наистина им личеше умората (това е последният им концерт от европейското турне). пяха има-няма час и половина, една на бис, последните 3-4 бяха най-големите им хитове...

аз лично не записвах концерта, макар че хора с телефони и камери имаше навсякъде. за мен или се потапяш изцяло в събитието, или го снимаш. средно положение няма, а и все някой ще го качи за теглене, защо аз да се моря, колкото и от моята позиция ( 1м вдясно от Shagrath) записът би бил като студиен.

отпред на стадиона беше като миниградче - палатков лагер, няколко декара маси с пиещи и ядящи кебапчета, по улиците сергия след сергия с фланелки и др.под.
    абе, изхранихме каварна за идните 3 месеца, вървеше им бизнеса

побоища аз лично не видях, но може би защото нашият хотел беше извън града, а може би и заради ченгетата, които наистина бяха въдворили ред в целия район около спортния център

ами това е... страхотно преживяване. убеден съм, че на самите Dimmu Borgir им е направило добро впечатление отношението на публиката, защото поне за предните 2-3 реда хора мога да гарантирам, че нямаше и секунда апатия и неподвижност
    м/у др те са още там, информацията от вчера е, че решили да останат 2 дена след концерта на плаж и почивка. дано им хареса (колкото и каварна да е 2 улици с един светофар), че пак да дойдат...

11. Member
    Тук е от
    Sep 2002

@FearMe : Чул те Господ: И аз искам да видя наживо Bolt Thrower, Benediction и Napalm Deaht )))
    Особенно на Бенедиктите - Рубикона ми гърми от телефона, култов албум )

12. Member Аватара на XIIID
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    Burgas, Bulgaria

Мерси за отговора, FearMe! Аз като за смехория подозирах технически да не се издънят нещо наживо, остави пироните по гащите! Доколкото разбирам, справили са се мъжки. Дано наистина им хареса и пак да дойдат, по принцип рок-групите се изненадват от изключително топлото посрещане у нас, не е като обръгналите преситени лигльовци на запад... И тука на Spirit Of Burgas беше така!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. EON България
    От mitko715 във форум Черен списък
    Отговори: 8
    Последно: 31-01-12, 11:35
  2. Кой в България?
    От dedo pop във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-06, 20:32
  3. Доживяхме Е-mail <-> SMS Globul
    От nikolin във форум Коментирай новина
    Отговори: 6
    Последно: 14-06-03, 15:30
  4. Ееее, доживяхме Warcraft 3 излезе!!!
    От DeathKnight във форум ИГРИ
    Отговори: 36
    Последно: 24-06-02, 08:50
  5. ДОЖИВЯХМЕ И НИЕ!!!!ХП на БЪЛГАРСКИ!!
    От DPetrov във форум Коментирай новина
    Отговори: 25
    Последно: 15-04-02, 17:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе