Отговор: Търся стар филм по описание
някои чивал лие за филма терористичен отряд и ако някои го има много ще съм му благударен ако ми го качи или да ми кажи поне каде мога да го намеря започваше с много хора на улицата протестирашти с табели лозонги зпомнямси терористи бяха в едно училище утвлякоха ученици после бягаха с училищния автобис преобарна ха се и един им хварли граната автобуса грамна такива части си спомням от фима много е хубав
- - - - - - - - - -
някои чивал лие за филма терористичен отряд и ако някои го има много ще съм му благударен ако ми го качи или да ми кажи поне каде мога да го намеря започваше с много хора на улицата протестирашти с табели лозонги зпомнямси терористи бяха в едно училище утвлякоха ученици после бягаха с училищния автобис преобарна ха се и един им хварли граната автобуса грамна такива части си спомням от фима много е хубав
Ехоо здравейте.
Почти бях забравил за тази тема.Доста коментари но все още без отговор.
здравейте! понеже вчера имах попадение и открих още един от филмите от августовските нощи по канал 1 га шефовете на тиливизията ходеха за по месец на море :) и оставяха само откачалки да правят телевизия, та днес пускам последният.
значи какво се сещам :
френски. семеен, или поне някакво семейство на вечеря, всичко се случва във един апартамент, до вечерята. та сядат си всички на масата и тогава нещо се обърка, извадиха едни лопати и се изпозаколиха на голямо.
:) някой идеи?
хм мисля си, за един такъв с лопати. Това е Bernie от Albert Duppontel. Със самият него, ама сцената не е баш такава. Bernie (1996) - IMDb
ПП
Тоя филм е психопатски, не е , за деца.
Цитат:
Първоначално публикувано от
fXOrange
ПП
Тоя филм е психопатски, не е , за деца.
Чи кой те кара да го гледаш... :035:
еми никой. Филмът, за мен си е нормален, като за другите е напълно психопатки. Има все пак яко фрапиращи сцени.
Цитат:
fXOrange
БРАВО! мисля че е точно това даже е май точно това сцената!!! пускам го да го дръпна!
:) :) :)
брутален или не ще се гледа. леле колко съм ровил за това...
Егати извратения филм :) Добре, че не боравиха с острото на лопатите, а само яко халосване падаше, че иначе щях да имам кошмари :) Ама иначе сцената на пианото от откъса кърти :) И еротиката грижливо прикрита!
води се комедия. Наистина има комични сцени но... То така или иначе всичко, дето е правено/мислено от албер дюпонтел е леко психопатско. Аз съм му фен, ама тоя филм не е най любимият ми. Предпочитам затворен на вън. Enfermés dehors (2006) - IMDb Също http://www.imdb.com/title/tt0347330/...nm_flmg_act_20 въпреки че е рядка драма, от неговата колекция, филмът е много добър, както 95%, от всичко което е правил.
Отдавха не съм влизал в темата ,но преди като влизах два филма които много търсих се намериха. Сега се сетих пак за един стар филм уестърн които навремето гледахме по кината-мисля че се казваше Съдията (френски филм мисля че беше) имаше много игра на карти които криеха по ръкавите , и игра на рулетка като топчето един спираше с магнит скрит в обувката. Съдията се казваше Рой Биин.Пееха и много хубава песен.със банджо.
- - - - - - - - - -
Цитат:
Karata
Линка не излиза, по точно името което явно си задал за търсене....
Упс... разбрах какво имаш предвид :))
По-интересното е, че си успял да схванеш въпроса, на който съм 'отговорил' ;)