Matrix: Reloaded the Movie
Тъй като не видях директория Филми тука ще попитам... [:)]
Та начи някой може ли да ми каже от къде мога да дръпна тоя филм??? [:)]
<font color="red">Mod. edit Kayso
Тая тема за сега е за Дъра-бъра, скоро ще има и раздел "Музика и филми предполагам" :)</font id="red">
Не съм много сигурен но ми казаха че го има в data.bg ,а и не мога да проверя защото имам много яка вразка с него, а между другото тая сутрин ми го донеса от Турция в формат .dat и още не съм го гледал ама бас хващам че е с кофти качество .
Гледах го вчера на кино - в никакъв случай не гледайте филма първо на DivX!!!
На Data-та го има, само че е на 2 файла с много кофти качество и не си заслужава просто...
.dat е Видео CD което ти гарантира лошото качество!
Надявах се Уашовски да ме изненадат с нещо, но уви - сюжетната линия е изчерпана и не изненадва с нищо: "Избраният" е непобедим! - това намаля и направо убива интригата. Колкото и трудно да стане - просто знаеш: ей сегичка иде Нео и ги пребива.
Целия филм е кунг фу - много зрелищно и хай-тек при това. Ако някой си мисли, че на див-екс ще получи някаква наслада - лъже се! В доста моменти се прибягва до връзка с вече култови моменти от първата част - поведение, характеризирано много добре с израза "като удавник за сламка". Остатъка от празнините е запълнен с безсмислени спорове и разговори на тема "изборът, съдбата, началото и края"
Колкото и негативно настроение да доловихте в мнението ми дотук, смятам, че филма определено си заслужава, именно заради висококачествените, изпълнени с невероятни ефекти и каскади батални сцени!
Насладете му се (може и другата седмица на по-ниска цена), но на кино! За софиянци препоръчвам искрено 10-та и 13-та зала на кинокомплекс Арена, места леко зад центъра на залата. [;)]
Kayso, много съжелявам ама не издържах.... [:p][:p][:p]
Legolas е много прав в едно отношение филмът не може да те изненада с нищо но това е нормално защото просто не може да бъде толкова свеж и оригигнален колкото първия.В първия откриваш цяла нова вселена от идеи които се наслояват постепенно и вървят с поредица от обрати към логичната си кулминация.А тук историята просто продължава(което не е лесно след една повече или по-малко завършена серия - а и прекалено успешна - каквато беше първата).Бойните сцени са невероятни - истински балет но дори и те не могат да те изненадат защото си изпълнен с очакване именно за нещо невероятно в това отношение.Сещам се поне за два излишни момента във филма(които ме мързи да конкретизирам).Има няколко добри попадения под формата на препратки към първата матрица или просто свежи лафове казани на място.Агент смит се отвърждава окончателно като личния ми фаворит(добре е че при него братя Уашовски си оставят вратичка за доразвитие на фабулата - а и самата идея че е "излезнал на частна практика" е доста добра.Има разбира се и още няколко добри идеи(между които и основната в края на филма) но не искам да ги изтъквам за да не развалям кефа на тия дето не са го гледали.Абе като цяло филмът е добър но е далеч от първия.Поне не е някакво тотално разочарование като Star Wars:Episode 1.
PS Legolas защо се учудваш че Neo е непобедим - идеята е че той трябва да бъде именно такъв и сам вече се възприема като такъв докато обаче накрая нещата доста се обръщат!Мисля че точно този замисъл си го бива.А иначе с тупаниците май наистина са прекалили малко...
Филма е тук:
URL http://rack4.free.evro.net/server26/...Dcinemacd1.mpg
но няма субтитри. Ако някой знае от къде, нека каже ... [:)]
Качеството на Matrix е задожолително. А и звука не е кой знае какво.
a niakoi znae li ot kade moga da go drapna vyv vcd format za6toto imam dvd player i toi poddarja tozi format osven tova znaete li kak da "montiram sutitles" na vcd film i s kakav software
Опитай тук. Гаранция няма ....
http://free.techno-link.com/lists - в секция филми
Копието на fefe в data.bg е по-добро от това на skapaniak, но пак е с камера - гледа се обаче