-
Subtitles na 4eren fon
Гледам филмите си с Radlight SE и имам инсталирани всевъзможни кодеци от вида на DivX, DivX Antifreeze,Xvid, Ac3Filter...
В последно време обаче повечето от субтитрите ми излизат на черен фон(независимо от вида на самите фаилове, .*txt,*.sub,*.n...) и това ме дразни много. Ако има някакво спасение, помагайте
-
Subtitles na 4eren fon
при Плейъра (bsplayer) правилната опция ако не се лъже е shadow... за радлигхт-а сигурное подобно
а иначе по принцип това какви кодеци имаш, не касае как ти се появяват субтитрите (изключая бозите с вградени филтри....)
-
Subtitles na 4eren fon
Ами ако го няма този черен фон, белите букви ще се сливат с филма и няма да можеш да четеш..
-
Subtitles na 4eren fon
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Гледам филмите си с Radlight SE и имам инсталирани всевъзможни кодеци от вида на DivX, DivX Antifreeze,Xvid, Ac3Filter...
В последно време обаче повечето от субтитрите ми излизат на черен фон(независимо от вида на самите фаилове, .*txt,*.sub,*.n...) и това ме дразни много. Ако има някакво спасение, помагайте
<div align="right">оргинално мнение на genhack</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Разбазикал си си опциите за субтитрите и. Отиди на секция субтитри и огледай за поставени отметки, а най добер ако има reset to default на опциите.
-
Subtitles na 4eren fon
na4i predpolagam,4e tova e defekt na samiata programa,6oto i az si ia svalih SE i na men mi e taka kvoto i da naprava.Po dobre si sloji drug Radlight ili nai dobre BSplay,v nego ima po ra6ireno menu za vsi4ko i za sub:)