Отговор: The Matrix Resurrections
Не е лош филма, но някакси очаквах маалко повече.
не ми допадна .. хаотичен сценарий с недомислици ,бойните сцени на 60 години са комични - човек вече е схванат и бавен .. трябваше да помислят за други актьори
Нормално, след като братя Уашовски си смениха пола и станаха сестри Уашовски...Сега нормалният мъжкият поглед на нещата стана трансджендърски...заради естрогена няма тръпка
Чудя се дали да го гледам изобщо този филм. Преди години след уау-то при първия филм и голямото разочарование след втория, третия изобщо не го гледах.
Ще пропусна и този. И да, тия Уашовски, каквито и да са сега, се осраха във всеки един аспект.
Но тук само едната сеiтра има пръст :)
Ужасен е
Като цяло филмът е точно в духа на Матрицата - странен и неразбран. Това, което много ме подразни беше супер дългата ретроспекция в началото на филма (може би половин час) за това какво се е случило в предните три части. И поднасянето ѝ беше по доста странен начин (на моменти комичен, според мен). Но после осъзнах, че всъщност са минали 20 години и реално сегашните тийнейджъри трябва да бъдат заинтригувани по някакъв начин, за да има приемственост. Като споменах 20 години по-горе, човек осъзнава как времето е минало... ;)
Очаквах го....потвърди се: Пълен ташак е тоя филм!
1 Прикачен файл(ове)