НАЙ-ГЛУПАВИЯТ И ТЪП ФИЛМ НАПОСЛЕДЪК! Не си губете времето да го гледате , артистите са евтини , филма е евтин режисурата е скпана, сценарият е скапан , целият филм е една пълна трагедия!
Преглед за печат
НАЙ-ГЛУПАВИЯТ И ТЪП ФИЛМ НАПОСЛЕДЪК! Не си губете времето да го гледате , артистите са евтини , филма е евтин режисурата е скпана, сценарият е скапан , целият филм е една пълна трагедия!
Мерси няма да го гледам ;) .
Съвет от мен -гледай KING POW - рядро тъп филм ще ти хареса :) .
Zygot , ako taka she si igraeme , gledai MELTDOWN i imashe edin neveroiatno kretenski film Kung Fu Footbal ili neshto takova , ako si zainteresovan shte ti nameria imeto mu!
Zygot не е ли "KUNG POW" [:)]
А Helen of Troy мен ме израдва [:)]
BobyTT -сега като чета поста леко се получава двусмислица - не съм искал да те обидя , просто филма е толкова тъп ,че кефи .
DeathKnight можеш ли да ми пратиш на georgi_gk@abv.bg няколко линка към манга филми че един приятел се интересува (ISP e :) ) и ще ударя голямата аванта :) .
Zygot , ne sum se obidil be :) daje mi stana smeshno :)))
И какво то4но не ви е харесало в филма?
Хайде да видиме [:D] .
Има неща, които едва ли сте ги забвлязали [:D]
Хех за мен да се пускат такива мнения от рода "не гледайте това, не гледайте онова" е глупаво.
Различни филми, различни идеали различни предпочитания!
http://www.imdb.com/title/tt0340477/ неслучайно този филм има 6.1 рейтинг
Има къде къде по тъпи филми ама никой не казва не гледай това не гледай онова тъпо е
Мен лично много ми хареса това филмче
ПС: Никой не съм искал до обидя
Ох, ама не се научихте кое е манга и кое е аниме... [:(]