Изрязване на MIDI файлове
Трябва ми елементарна програма с която да мога да изрязвам части от MIDI файлове.
Идеята ми е като ми попадне някоя песен в MIDI формат да не я зареждам цялата в телефона, а да си отделя началото или припева и да вкарам само него, защото мястото е малко, а и няма смисъл от мелодии, които продължават 4 - 5 минути.
Със самата програма на телефона не можеш ли да го направиш това..!?
Cakewalk си намери някоя версия... за MIDI-тата
Това ме интересува и мен. Ако някой е ползвал подобни програми нека сподели своя опит.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Със самата програма на телефона не можеш ли да го направиш това..!?
<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Нямам програма за мелодии за телефона - с С55 съм и като го закача към компютъра ми ислиза като устройство в експлорера - има отделна директория за MIDI-тата и там ги записвам
Cakewalk - една от най-добрите програми за работа с MIDI файлове
Qbase - същото, въпреки че според мен е по-удобна за музикален монтаж
Двете програми са сравнително сложни и се предполага че разбирате поне малко музикалната теория за да може да работите с тях.
За нещо по-лесно търсете в гугъл midi sequenser