Идеята за "Лепнат за теб" - филмът разказва за двойка сиамски близнаци - се обмисля от 13 години, точно по времето, когато братя Фарели написаха "От глупав по-глупав". Но този продължителен период на бременност не е довел до някаква силна комедия. И все пак има някои добри моменти на истинско вдъхновение а ла Фарели и страхотно представяне на Мат Деймън и Грег Киниър (да не говорим за Шер и Мерил Стрийп).
Само че този път филмът не е като "Ах, тази Мери" и зрителите не бива да очакват нещо подобно от братята. Благодарение също така и на застаряващия екип, филмът може да се нареди в класацията на все още харесваните "повърхностни филми".
Съединени в кръста през целия им 32-годишен живот, двамата сиамски близнаци, които изобщо не си приличат - Боб и Уолт, - живеят нормален живот, доколкото позволява физиката им. Но от мига, в който Уолт,
актьор-аматьор, решава, че е време да започне кариера в Холивуд, между двамата започват да се промъкват проблеми и да ги разделят. На първо
място - това е изненадващо успешната кариера на Боб, който участва в ТВ драмата "Honey and the Beaze". Второ - появява се дългогодишната
интернет-приятелка на Боб, която е била в сянка, понеже Боб и Уолт ходят навсякъде заедно. И, естествено, изглежда че единственото правилно решение е най-накрая двамата да се подложат на операция и да се разделят физически, но също така да разделят и единствения черен дроб, който малко повече принадлежи на Боб. А шансът за Уолт да преживее е 50 %.
Свали от тукhttp://store1.arenabg.com/open/Movies/Movies.No.Sub/2003%20-%20Stuck%20On%20You%20SVCD.TS-loGisTic/
Нищо лошо не е направил човекът. Даже напротив, оня ден се регна, пусна осем поста с новини за свободното ни време [] и се покри за два дни. Аз лично мога само да му кажа "мерси" за всички постове. Еле пък за тоя, щото след като прочетох това тук реших да не го дърпам и да не го гледам.[]
Нищо лошо не е направил човекът. Даже напротив, оня ден се регна, пусна осем поста с новини за свободното ни време [] и се покри за два дни. Аз лично мога само да му кажа "мерси" за всички постове. Еле пък за тоя, щото след като прочетох това тук реших да не го дърпам и да не го гледам.[]
@JESUS
Мерси []
<div align="right">Originally posted by Raid*-*19/02/2004*:* 20:58:26</div id="right">
и аз мисля че добре е направил човека.........щото има някои филми дето на петата минута вече са изтрити и се проклинам че съм ги дърпал няколко часа часа......
Идеята ти много ми харесва. Добре е във форума да има човек, който следи новите филми и ги представя с кратки рецензии. Дано имаш и занапред време и желание да го правиш. Всички ще са ти благодарни, а на критиките не се обиждай. За това е форум - всеки да си каже думата...[^]