Re:Помощ при избор на мултимедиен плейър .
Не трябва да очакваш някакви чудеса от новия плеър. Дори и при най-скъпите се попада на проблем, но като цяло са по-добре като софтуер. Затова не прави пак грешка и се довери на хора, които знаят какво правят. Заложи на производители с опит - Popcorn, Tvix, Dune. От по-евтините като че ли WDTV моделите са по-стабилни като цяло.
Цитат:
Първоначално публикувано от centurionX
Няма ъпдейти на софтуера му, а има доста забележки - 24fps бъг, DTS дропване, няма менюта на DVD, чести забивания.
Не мисля, че ще му е някакъв ъпгрейд от Дивата.
Няма да е LG- то със сигурност, прочетох за бъговета във форумите. Мнение за този плеяр:
http://www.iboum.com/pr/asushd2.php
Повече от 200-300 лв.няма да вложа.
Цитат:
Първоначално публикувано от carp
Изборът е твой,Carp!...аз просто ти отправих предложение!
Не, че не ми харесва,по принцип съм фен на LG, но тези бъгове. Може да изчакам да видя дали ще ги оправят. Иначе скъпите модели от 300 лв. нагоре не са за мен, не съм чак такъв меломан. И те си имат косури сигурно, вярно много по-малко, ама ще ме е още по-яд после ако купя такъв.
По-добре си стой с Дивата тогава. Намери някой фърмуер с най-малко бъгове за теб и свиквай. Иначе само ще си дадеш парите на вятъра за плеър на подобно ниво.
LAZARUS прав си, но все пак ще намеря нещо ...
Не намирам информация във форума, така че моля някой да даде мнение за SkySat HDMP-1000.
Ето и линк с повече информация:
http://www.sattvshop.com/index.php?m...20f2948c5ba44d
Тук може да видиш също: http://www.iboum.com/pr/e34a.php
Със същия чип е и Popcorn Hour A-110, но с повече възмойности.
То е ясно, че е поредния клонинг, интересно ми беше някой да сподели лични впечатления за качество, възможности, проблеми.
Много се колебая между него, Media Player DIVA Full HD и Media Player Western Digital TV™ Live HD. За пуканката нямам стотинки :(, затова я игнорирам.
За Media Player DIVA Full HD май ще има промоция на сайта на Дигитален свят след седмица, така ,че може да падне и под 200BGN.
Винаги се отнасям с подозрение към промоциите. Безплатен обяд няма. Щом обезценяват, или конкуренцията ги притиска (което е добре), или качеството не издържа на цената и на конкуренцията.
Или продукта е от 2г.на пазара и ще навлизат по-нови модели. :rolleyes:
Колеги мнение за този плеър ASUS O!Play HD2?
П.П. Горе долу за последно се спрях на тези два модела ACRyan PlayOn!+ или AVerLife ExtremeVision Media Player. И двата модела са около 300 лв.Първия е с чипсет 1073 С+, а втория Sigma 8655.Първия е популярен в БГ, докато втория е малко познат, а е и първи модел 1080p [Full-HD] за компанията.PlayOn-на е с редовни ъпдейти, докато за AVerLife са излезли 2-3 досега.За него има информация в Руските форуми, където го представят като добър плеър от средния клас.
Така,че моля за мнения от знещите.
Мислех че новият модел на WD TV LIVE HUB с този 1 TB вграден диск ще и интересен за потребителите, но не срещам много мнения.