Това че е Филипс е по-скоро възможен минус. Не е ясно една толкова разпростряла се компание до колко ще поддържа този продукт, а дали ще може да се хакне и сложи фърмуер от друг модел със същия чип трябва да се провери.
Преглед за печат
Това че е Филипс е по-скоро възможен минус. Не е ясно една толкова разпростряла се компание до колко ще поддържа този продукт, а дали ще може да се хакне и сложи фърмуер от друг модел със същия чип трябва да се провери.
Това го казваш от опит техните плеъри или залагаш на името? Защото при телевизорите им трябваха 3 години да сложат поддръжка на субтитри и досега имат най-калпавите вградени в ТВ плеъри.
Здравейте на всички,
Вижте какво ми изпратиха
https://forum.setcombg.com/%D0%BF%D1...so-3d-sbs.html
Някой, който разбира може ли да го коментира.
За ТВ плеърите си 100% прав.Аз имах предвид телевизорите защото на всеки 2мес
излиза ъпдейт ама ТВ плеърите им наистина имат още доста да наваксват. А този медиа плеър за който аз говоря има пресен ъпдейт и това ме наведе на мисълта , че са се взели в ръце ама кой знае :-)
Здравейте,
имам 1 ТБ хард в кутия, искам да го превърна в мрежово устройство с мултимедия възможности,
Diva - FullHD Multimedia Center е старичек вече, но цената му е добра, справя ли се още с последните HD релизи, дали опцията за интернет/YOUTUBE работи,
и трябва ли да проверя по някакъв начин дали харда ще стане за плейъра?
Някакви други варианти до 200 лв?
Noontec V7 II Full HD Media Player или Noontec V8 някой да е тествал ?
Аз вече се чудя м/у медия плеър и с-ма за дом. кино - хм !
Здравейте ! Прочетох темата, но така и не разбрах какъв мултимедиен плеър да си купя. Имам телевизор Самсунг Д6500 3Д и искам да си взема нещо що годе добро, което да плейва BD3D full, ISO BD... и др., Да поддържа DTS, DTS-HD, да има торент клиент, да има дистанционно (мишка, клавиатура ако вършат работа де), по възможност с дисплей (не държа много), да има флаш плеър, WiFi, DLNA, да има гнездо за HDD. Не разбирам много от техника и за това пиша тук ако някой има предложения и идеи с радост ще ги приема. Бюджет 300 - 500лв. + HDD-то. Благодаря предварително !
Извинявам се, но с тези изисквания си по-скоро за компютър. Инак се загледай по плейъри с чип Sigma SMP 8910, но май ще излезеш от бюджета. Въобще ми се струва, че имаш да дозряваш за мултимедиен плейър. Чети още. Не се обиждаш, надявам се, не ми е това целта.
Не, не се обиждам. Аз за това питам, за да ме посъветвате, как по-правилно да си изхарча парите. Нали за това е форума. Да прочетеш, да помогнеш с каквото можеш, да потърсиш решение на проблемите си. :) Значи да разбирам, че за тия пари е по-добре да си купя само огромно HDD и да си го ползвам със здраве без да гледам FULL SBS BD 3D и без мрежови възможности ? Или да си купя хубав multimedia player с всичките му екстри, но без HDD и да му използвам мрежовите възможности и торент клиента ? Защото проблема при мен е, че не мога да си пусна DLNA-то по кабела и го гледам само по WiFi, а по този начин на full hd 3D .mkv файлове с големина над 8-10 GB почва да насича. Пък и по този начин нямам възможност да гледам ISO BD 3D. Просто се опитвам да намеря оптимално решение на проблема си. Благодаря ти за отговора !
Здравейте ! В крайна сметка пак стигнах до форума :) Това е моят избор и приемам съвети всякакви. Дали да си купувам такова чудо или да си взема само HDD ? Само не знам дали вградения плеър на Самсунга ще може да прочете Full HD 3D ??? Ако няма да може, силно се надявам да ми помогнете в избора и в това къде мога да открия тия плеъри и изобщо дали съм харесал каквото трябва, защото всъщност не се знае дали всичките четат БГ суб. Като се замисля най-вероятно и от Wifi няма да имам нужда, а може би от RJ вход или там както се казва за да влезе интернет кабел в устройство. Та за това ще бъда страшно благодарен ако ми помогнете в избора !!!
FANTEC 3DFHDL цена ?
FANTEC 3DS4600 + HDD 1 TB цена ?
Hi-Media HD910A 3D + HDD 1 TB цена ?
Hi-Media HD910B 3D + HDD 1 TB цена ?D
Hi-Media HD900B 3D + HDD 1 TB цена ?
BlueTimes BT3548B 3D + HDD 1 TB цена ?
K690 Full 3D Media Player + HDD 1 TB цена ?
Measy X5 3D HD media player + HDD 1 TB цена ?
Egreat R900 PRO HD + HDD 1 TB цена ?
Въпреки, че нямам поглед върху който и да е от изброените плейъри, Egreat - а ми се струва най-препоръчим. Въобще има няколко основни правила при избор - каква история (опит) в областта има дадения производител, каква фирмуеърна поддръжка предлага в момента и занапред във времето, качество на основния чип (примерно, поне за мен Sigma са по-добри от Realtek). Аз бих препоръчал да не се осланяш много на вградения в телевизора плейър. Все още са далеч от външните такива. А и това 3D... Всяко чудо за три дни... Ами че, виж само на фона на всички заглавия в торентите, колко от тях са 3D. Ами новите заглавия? Какво, ако има да речем на един нов филм блурей рип, ще чакаш още сума време (и то евентуално) да излезе 3D- то му ли? Съмнявам се. Веднъж на месец нов филм на кино в 3D си е напълно достатъчно, мисля? Все пак и очичките са важни, нали?