Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .
Препоръчайте ми плеърче за бащата... на сносни пари на който ще може да си сваля филми и концерти и да си ги гледа ...нещо за нормални пари(е колкото е възможно),той човека няма претенции много,но важното е да има бг език и все пак да има нормално меню с което да се оправя.Не гони звук,по скоро картина и поне с възможност до 2TB диск,но винаги са възможни компромиси!
Сносни пари , това колко е ? И какви формати ще гледа предимно ? Някои плеъри нямат бг меню , но си четат бг субтитри без проблем .
Цитат:
Първоначално публикувано от
logic
Сносни пари , това колко е ? И какви формати ще гледа предимно ? Някои плеъри нямат бг меню , но си четат бг субтитри без проблем .
До 500 лева скоро до 400,все пак не са мои парите а на бащата но е решил да си купува!
Сумата е прилична и избора е доста голям . И дали иска нещо съвсем ново като модел или утвърден вече модел ?
Той няма никаква идея,разчита на мен но аз отдавна не съм в час с новите неща ...така че ако има някакви предложения ще ги разгледам внимателно и ще му избера едно!
Колега , ако баща ти иска да има стабилен торент клиет този плеър за да си сваля инфото направа на харда на плеъра , ще му е нужно известно компютърно умение . Не е сложно , но трябва да знаеш какво да правиш . Ако ползва външен хард пак става , но има хамалогия - закачи , разкачи харда и прочее .
Отдавна съм притежател на Popcorn -така че остави обясненията на мен.От мен се иска да му избера и купя Player.С всичко останало съм запознат как става и какво се прави.Мрежата и всички настройки пак аз ще ги направя.А той си има компютър отдавна :)
Въпросът е какво да му избера с БГ език за да може все пак да се оправя от време на време и сам!
Пуканка , Дюн - те това са флагманите при плеърите с Сигма процесор .
При Реалтек е много разнообразно , а сега са актуални ARM Cortex базирани процесори , ползващи Android OS и е пълна лудница .
Дай ми точни предложения!Ако е възможно с моите изисквания.
Благодаря!
Dune HD TV-403D
Popcorn Hour A400 ( A410 - ТОВА Е НОВИЯ МОДЕЛ И ОЩЕ НЕ СЕ ПРОДАВА )
От плеърите с чип на Реалтек - Mede8er MD600X3D , HiMedia HD910B
От другите чипове - не смея да ти правя предложение , там е мазало .
HiMedia HD910B този става за него,но ще изчакам някои и други предложения :)
Сигурно ще има и други предложения , но новите модели са с Андроид и нямат място в тях за 3.5" хард . Иначе има доста прилични като хардуер и цена , но как се представят е друг въпрос , а и поддръжката е важна .
Последно питане освен товаDUNE HD DUO,кое може да се каже че е флагман като модел от всички марки?
Колега , не е коректно така да се сравняват . Ползва се различен хардуер - процесор Сигма Дизайн , Реалтек , АРМ базирани и др. при плеърите с Андроид .
Dune и Popcoprn Hour са водещи при плеърите , ползващи чипове на Сигма и са най-скъпи , а моделите се избират според нуждите . Избора е голям .
Тука е пълна лудница,препоръчайте някой модел мултимедиен плейър около 100-150лв .
Аз се загледах в Топдиджитал Инвест АД - Мултимедия > Diva FullHD Light 3