Re:Hyundai Light HMB-L110
Взимаш файла с радиостанциите от http://www.hyundaimbox.co.kr/archives/, разархивираш го във директория, която кръщаваш "InternetRadio" (Без кавичките). Копираш тази директория на флашка или sdcard, която поставяш в HMB-то. Стартираш го, поглеждаш дали е разпознало флашката или картата, ако не е, вадиш захранването и пак го слагаш, като флашката или картата са в него. Ако е разпознало, отиваш на browser/iradio, след малко се появява списък със станциите. Цъкаш на дадена станция, виждаш IP адрес/порт, цъкаш на него и готово. Някои станции обаче не работят - не са онлайн.
Не ми тръгва Аватар през плеъра!
става въпрос за блурей диска от Арена. Дава ми грешка в битстриима. някой дасе е борил с такъв проблем
И в темата за Дивата се оплакват имало нова защита за Блурей и т.н.
Свалете си го remux-нат или 720р/1080р mkv.
Сложих новият фърм и нещата се оправиха. гледа се чудесно дори не трябва да ходя в папката стриим а направо ме пита дали иска да плейвам.
Цитат:
Първоначално публикувано от bateradko
Вчера купих нов кабел - ОТ СКЪПИТЕ, иииии - О ЧУДО!!!
Сега вече всичко е ОК. Много съм доволен. :) :)) :god :ole :Drinks:
Какъв и откъде ?
Цитат:
Първоначално публикувано от Vanquished
Какъв и откъде ?
От КОНРАД на бул. Прага срещу градинката. И СКЪПИТЕ да се чете в кавички - струваше 1.50
Аз взех ХАМА(в) за 10 кинта и не стана :) Ще пробвам с такъв.
ПП. Стана!
А как решихте проблема със стойката, която не държи плеъра и падат заедно ?
Зависи кабелите как са разположени.Стойката е ... :)
Здравейте,
приятел си купи HMB L110, записахме няколко филма на един преносим диск, диска се прочете, филмите вървят ама НЯМА НИКАКЪВ ЗВУК! Пробвах на два различни LCD телевизора, ръчках из всички възможни настройки, пробвах с друг HDMI кабел (освен този, който идва с устройството) и нищо... дори качих няква произволна MP3-ка на едно USB и я пуснах и пак никакъв звук.
Пробвахме всякакви режими за предаване, общо взето 10 пъти обходихме менюто, но звук няма. Пробвахме поне с 6-7 различни филма от някви HD до divx, всичко се плейва - звук няма. Не разполагам с друг кабел освен HDMI а и не виждам причина да не може с него да стане.
Дайте някаква идея какво още да пробваме преди да го засилим обратно в магазина?
Ar4i -а в аудио настройките на самия плеяр пробва ли?да промениш режима от hdmi към spdif
Да, пробвах. В момента устройтовото е при мен и сега пак пробвах но няма резултат, което не е чудно тъй като единствения кабел, който имам е HDMI...
Цитат:
Първоначално публикувано от Ar4i
Здравейте,
приятел си купи HMB L110, записахме няколко филма на един преносим диск, диска се прочете, филмите вървят ама НЯМА НИКАКЪВ ЗВУК! ...
Дайте някаква идея какво още да пробваме преди да го засилим обратно в магазина?
Щом си пробвал всякакви варианти и ако не са минали повече от 3 дни от покупката на плеера въобще не се чуди, ами направо отивай в магазина, кажи им че има проблем със звука и да ти го пуснат с твоя кабел на техен телевизор. Ако ефекта е същия, обаче пробват с техен кабел и тръгне, отново ще искаш да ти го подменят цялия комплект с нов, понеже кабела е бил в комплекта /в краен случай искаш да ти дадат техен кабел безплатно/. Ако и с техен кабел не тръгне - също трябва да ти подменят целия комплект. Ако са минали повече от 3 дни от покупката на плеера отново го носи в магазина и те да го носят за ремонт в сервиза - това е тяхно задължение.
Успех.
Оказа се, че това не е единичен случаи и има доста устройства с такъв дефект поне от последната партида - силно препоръчвам да се носи флашка с филмче за проба и задължително да се пробва (включително ЗВУК!) преди покупка.