Отговор: Re:Media Player Popcorn Hour A-200
Здравейте!
Инсталирал съм трансмишън 2.21.Често ми се случва и то най-вече като изтегля нещо от hdtorrents след известно време в transmision GUI ми дава грешка-tracker-invalid event=from client или пък tracker-torrent not regestered with this tracker
И торентът не може да се сийдва?Как се решава този проблем?
Гледам че има трансмишън 2.50-dath1.
Това последното какво означава.Накой работи ли с него?
Благодаря предварително
Отговор: Media Player Popcorn Hour A-200
здравейте, някой може ли да ми даде драйвер-а за да имам достъп до ХДД-то на попкорна п/з усб.
Пробвай с този:
Ext2Fsd Project
Здравейте. Първо се извинявам ако е коментирано някъде,та въпросът ми е следния:
Имам PopcornHour A200 и TV Samsung UE32ES6100,който поддържа DLNA Server. Има ли някакъв начин да направя връзка между телевизора и пуканката чрез Медия сървър тъй като са в различни стаи. И двете устройства са свързани към един рутер,като телевизора е по WiFi,а Пуканката с кабел.Видях,че в настройките на пуканката има UPnP,но не ми е ясно това дали ще свърши работа.
Ще съм крайно доволен и благодарен,ако има такава възможност и някой ми обясни как да го направя.
п.п. Четох и за някякъв MiniDLNA от тук http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=43637 ,но не разбрах как се инсталира и как се работи и въобеще дали ще стане.
Опитай първо с uPnP сървъра на плеъра. По принцип телевизора трябва да го види, но какво и как ще върви зависи от много неща.
MiniDLNA може да се инсталира чрез CSI
NMT Community Software Installer
Трябва да ти е пуснат ftp server на плеъра.
Благодаря за отговора. Довечера ще опитам и ще пиша какво се е получило.
п.п. Не ми върши работа. Не се възпроизвеждат .mkv файлове. Ще търся друго решение.
Проблем с възпроизвеждането на видео файлове(mkv, avi и т.н.)!!!
Забива след определено време и връща в директорията на филма или заспива картината на екрана. Имам чувството, че стана след ъпдейта. Досега никакъв проблем съм нямал с възпроизвеждането на mkv файлове. Пробвах със стария фърма от май месец миналата година и проблема продължава. В момента съм с последния фърм.
Ако някой друг се е сблъсквал с същия или подобен проблем, нека сподели. Адски изнервящо е.
Цитат:
Първоначално публикувано от
lazarus18
Прилича на прегряване.
И аз така си мислех. Махнах капака но проблема пак си остава. Замислям се да не е от hdd-то. Интересно е, че това спиране се проявява при някои mkv-ta. Проблема не е за всички.
Излезе новия ъпдейт на 210.Някой да ми каже при NMT Apps приложенията какво е новото и дали да ъпдеитвам Apps приложенията .В момента съм с последния фърм от 10 August 2012 и ъпдеитнати приложения от тогава? Мерси предварително.
След преисталация на мойта машина пуканката упорито не вижда шерингите ми.:gun_bandana:Адски дразнещо.Изчетах сумайти форуми и нищо.Създавах нови акаунти,гости,променях разни регистри,на шерингите сложих да се виждат от всеки и неще :051:Махах защитни стени,антивирусни и ядец.А на лаптопа папките се виждат Сега пак ще преинсталирам и ако пак не тръгне ще счупя едно от двете неща.Интересно че като шерна нещо от лаптопа на жена ми плеъра го вижда:mad:И двете пс-та са с уиндоус 7 x 64 Нещо блокира самбата но вече нямам нерви да ръчкам
- - - - - - - - - -
bobi аз бих поизчакал малко преди да ъпдейтна щото съм имал ядове с предни ъпдейти
- - - - - - - - - -
след едно изнервено денонощие на ръчкане и преинсталации плеъра ми отново стана ''мрежов'':god.Промених тези регистри:
- Отваряте като администратор regedit.exe.
- в HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Lsa\ :
- Променете стойността на everyoneincludesanonymous от 0 на 1
- Променете стойността на NoLmHash от 1 на 0
- в HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanManServer\Parameters намерете ‘restrictnullsessaccess’и му задайте стойност 0
- Рестартирайте. Интересното е че на лаптопа тези стойности не са променени но въпреки това плеъра вижда споделените му папки.
В новия фърм на 200/210 има едно ново допълнение Mature Content Apps интересно за какво е?
Благодарение на последния ъпдейт пуканката зарежда по-бавно с 5-6 секунди за да изгледаме реклама на полуработещият джубокс.Друга разлика не виждам