Re:Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост - част 2
Потвърждавам, че на фирмуер 5059 на Iconbit, RSS_ex 2.0.9 има работещ Youtube.
Теглите това: http://media-translate.googlecode.co...2.0.9_ru.icapp, записвате на флашка, монтирате я, рестартирате устройството и менюто автоматично се появява в раздела приложения.
Колеги, помагайте!
Нова Diva, беше с предпоследния firmware. Флашнах с последния от страницата на Daisy и сега съм в един безкраен loop - машинката пали, излиза логото с ниската резолюция (Diva, 1080P бла-бла), седи си на този екран и след известно време - рестарт и пак така до безкрай.
Иначе реших да проблвам последния firmware, защото на TV-то ми Panasonic 42" G20 Diva-та не пали на 3 от 4-те HDMI порта. Пали само на HDMI2, и то ако не съм свързал твърд диск. Нещо не е наред май?
Помощ! :(
Има гаранция нали ? Може нещо да се е омазало при флашването , опитай хард ресет , от контакта на ел.мрежата и изчакай 5 мин и включи наново и кажи има ли резултат !
Това с контакта го пробвах преди да пиша - не става. Пробвах и повторно флашване със същия фърмуеър - пак този loop в резултат...
Кажете някой алтернативен firmware, с който да пробвам и има ли някакви особености или се флашва като оригиналните?
Чети на стр.1 , има всичко небходимо ! Като го флашваш задържаш ли бутона , отпред по средата ? Ако нищо не става го носи в сервиза , момчетата са " печени " и ще ти помогнат или сменят или си търси друга марка плеър с новия Реалтек чип 1185 !
На първа страница не пише как се флашва фърмуеър различен от оригиналния, някой ще сподели ли дали и се прави по различен начин и ако да - какъв? Благодаря предварително!
Е сега , като не е на първа стр. какво ? Пише си всичко , и да , има особености !
Плейърът "светна" с този фърмуеър -> fw_hds6l_5059_1.9j2_ru
civica, все така да трупаш постове с полезни съвети и дано не ти се налага да четеш 150 страници форумни теми докато си под напрежение че си брикнал новата си играчка!
Повярвай ми , изчел съм мнооого повече от 150 стр. и то не на български ! Затова моята играчка не е Дива ! :taz
Ами успех с другите марки.
Като си изчел толкова много, нормално бе да кажеш на човека, че щом прави loop значи има проблем с bootloader-a и инсталирания firmware, и следва да върне стара версия или друга на базата на SDK3, а не да се шашка и тепърва да чете N на брой писания, да изключва от контакти, мрежи, ЕОН, ВиК и т.н
Критиката е градивна, не се сърди. Бъзикам се за другите марки. Всеки си решава какво да ползва :Drinks:
Не се сърдя , просто се чудя ! Всичко е описано , само трябва да се намери !
А за другите марки няма какво да се бъзикаш - има значително по-добри модели на цена като на Дивата , аз и затова не съм и много голям фен - от страна на БГ продавача поддръжката на FW е ..... ужас ! :taz
Ти нашите PlayOn-и Дива ли ги наричаш? :detective:
Цитат:
Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
Ти нашите PlayOn-и Дива ли ги наричаш? :detective:
???? Че то си пише " Дива " на тях ! :2guns: :))
На моя вече никъде не пише Diva. Butloadera е Play!ON, Firmware е Play!ON, Даже си отпечатах стикерче и залепих върху надписа дa пише Play!On. Гледал съм платките с чипсета на Play!ON и на DivaHD абсолютно еднакви като близнаци. Така че има истина :))
Е как няма да е истина като са правени на едно място / China , ОЕМ /, за различни търговци и за различни пазари с различна окомплектовка и цена !