Re:Медия плеър-общи въпроси
Здрасти , по първите 3 въпроса, отговора е ДА. За четвъртият не мога да отговоря, но 99% показват буквички на БГ.
4. 99.9 % е сигурно , че има БГ субс , но по-добре питай директно в сайта - имат съпорт - Беки и Кевин !
Но да знаеш , конкретно този плеър е " нонейм " , което означава проблеми при намиране на по нова версия на софтуера ! А без него , плеъра е една кутийка , макар и красива , но безполезна !
Благодаря!
90% от предлаганите там са си "нонейм",то като че ли знам кои не са "нонейм" :sad:
Принципно не съм претенциозен,просто като ми се догледа някой филм да му забия флашката,да се настаня удобно и да "зяпам"
Не търся нещо супер!Дали да не търся нещо от БГ.
Гледам една Diva Full HD Player Mini,какво мислите?
Какво има да мислим? Влязъл си в цял раздел за такива плеъри, даже си има тема и за тази Diva.
Цитат:
Първоначално публикувано от tany
Благодаря!
90% от предлаганите там са си "нонейм",то като че ли знам кои не са "нонейм" :sad:
Гледам една Diva Full HD Player Mini,какво мислите?
Не е вярно това и още повече , че не си запознат с тази техника ! Himedia не е " нонейм " , а си е баш нейм !
Дивата става , но има и по-добри от нея ! За човек без големи претенции и плеъра на ТВ-то / Самсунг или LG / ще ти върши работа !
Аз си го казах предварително че не съм запознат с тази техника,още повече с производители и т.н.
Лошото е че нямам ТВ с плеър и поне засега не се очертава да го сменям.
Просто се чудя дали да поръчвам от вън или да вземам от тук.Например това е добра цена и ако върши работа????
http://www.ebay.co.uk/itm/WESTERN-DI...#ht_962wt_1139
или
http://www.ebay.co.uk/itm/MICRO-FULL...ht_3500wt_1139
Това са просто примери,не е задължително да са те.
За тези пари го взимай ! В БГ няма такава цена за такъв чисто нов плеър ! Върши работа ! За теб е идеален ! Но сделката ми се струва съмнителна ! Търговеца е прясно регистриран и няма никакъв рейтинг ! :yikes
Втория хич и не го гледай !
Ок.Ще поогледам още тук и там,ако има някакви други въпроси(а такива ще има) ще питам пак тук в темата.
Благодаря и Ви пожелавам лека вечер!
Знам , отдавна е така ! Нямам обяснение !