Отговор: Media Player - MiniX (всички модели)
Цитат:
Първоначално публикувано от
soon
MINIX™ NEO X8-H PLUS 4K
този модел изключително ме заинтригува. До сега гледах няколко ревюта и там си плейваше DTS, а в описанието не е дадена поддръжката му. Също ме интерисува дали поддържа български субтитри - шрифт, корекции, окантване, позиция и т.н.? Глатко ли плейва различните файлове, забива ли? Още веднъж БЛАГОДАРЯ на @podredko!
Аз съм с предишния модел MiniX NEO X8-H - поддържа си ДТС и субтитри както с МХ плеъра, така и с ХВМС . Освен стоковия ХВМС (Миникс едишън) може да се инсталира и ТВМС (предишното ХВМСHUB)
Не поддържа 3Д блу-рей ИСО! Само 2Д. Могат да се гледат SBS/OU с idx+sub както с МХ плеъра, така и с ХВМС. Аркос видео също ги поддържа, но пък му орязаха аудио кодеците на безплатната версия. Става обаче за "сваляне" на постери.
...четливост на шрифта, колко реда 2-4, корекции-цвят, черно окантване, позиция и т.н.?
Глатко ли плейва 4К и изобщо различните формати, забива ли, някакви шашканета?
Цитат:
soon
...четливост на шрифта, колко реда 2-4, корекции-цвят, черно окантване, позиция и т.н.?...
С МХ плеъра всичко без корекция на цвета, май... За ХВМС не съм сигурен. С други плеъри не съм пробвал, щото само тези знам, че могат да възпроизвеждат поточно видео.
Цитат:
soon
...Глатко ли плейва 4К и изобщо различните формати, забива ли, някакви шашканета?
4К плеъра не съм го пробвал, защото нямам такъв телевизор, но имай предвид, че плейва само до 30 fps. С мкв съм пробвал през wi-fi от диска на Дивата и няма поблеми. ISO през wi-fi си насича естествено, но предполагам че директно също няма да има проблем. Не ми е забивал, нито се е шашкал. Има нов фърм, който все още не съм инсталирал, уж с подобрен ХВМС.
1 Прикачен файл(ове)
Някой от притежаващите този плеър може ли да ме ориентира има ли подръжка на джубокс изглед с възможност за директно пускане на филм?Прикачен файл 15774 Ето снимка за да е по прегледно какво имам предвид. Благодаря на всички.
Цитат:
podredko
XBMC minix edition
От къде мога да сваля това приложение и да разгледам други?
xbmc.org. Плеъра е с Андроид 4.4 - други приложения в Гугъл плей.
Здравей те от няколко дни го взех за децата заедно с геймпад и мишка а1 . Работи перфектно .
Здравейте,
от няколко дни се здобих с машинката, катоо цяло съм доволен за сега. Опитах се даподкарам онлайн БГ канали през XBMC minix edition, но без успех.
Някои от Вас да има някакви идеи?
Поздрави!
Здравейте имам MINIX NEO Z64 windows версията. Но имам проблем с bluetooth-a. Не може да съсвърже с нищо. Пробвах да инсталирам някакъв друг, но като го пусна и ми казва, че не може да намери хардуерно bluetooth ? Извинявам се за "лайшкото" изказване, но не знам какво трябва да направя. Някакви предложения ?
Minix neo z64 с андроид или уиндоус? Също така има ли шанс да се буутнат и двете?
Попадна ми едно minix 7 neo, и се чудя дали да не го купя, ще го ползвам предимно за гледане на иптв, дали ще ми свърши работа?
Re: Отговор: Media Player - MiniX (всички модели)
Някой със сигурност дали знае Minix neo z64 с андроид или уиндоус подържа 3D ISO блурей.Прочетох из интернет противоречиви информаций за това.Мерси.