Dual boot windows10 и android 4.4 медия плеър
Попаднах на това устройство в нета MeeGopad T03 Mini PC още е на предварителни заявки, но цената е доста добра 97$ и се чудя дали да си поръчам едно.
Хареса ми това, че може да се зарежда или Windows 10 или Android, а смартфона да се използва като клавиатура и мишка.
Някой има ли подобен dual boot медия плеър, да даде малко отзиви? Как се буутва от едната на другата ос? Може ли да му се сложат и други ос като Линукс например?
Отговор: Dual boot windows10 и android 4.4 медия плеър
Може, стига буутлоудъра да го позволява и да можеш да му флашнеш дистрибуция която на 100% да подържа хардуера. Не се занимавай с измислени плеъри от непознати китайски марки.
Отговор: Dual boot windows10 и android 4.4 медия плеър
:) Не е лоша марката има софтуерна подръжка и сигурно продажбите им са сериозни в Китай . Аз имам подобно устройство проблема не е в марката, ами че с пасивно охлаждане греят. Да не говорим за липсата на дистанционно ,лан и включването на ръка. И леновото с тоя форм фактор грее,и Интел оригиналния и моя Билинк . Уин10 в таблет мод пооправя нещата, но тв боксовете с Андроид са по изпипани засега.Гледам, че новите кутийки са само с Уин 10 ,но пък май вече може да се слага OpenElec ,който е страхотен за Коди