Re:Сделката на годината - Microsoft купува Skype!
Според мен, поглъщанията никога не са довели до нищо хубаво, точно обратното...в един момент цялата концепция се променя според вижданията на новите собственици. Скайп няма да е това което беше и това ще се разбере до година две. Майкрософт отдавна е мултинационална компания, но с национални отговорности - американски. Натискани да плащат данъци ( корп. данък САЩ 35% ) те бягат по тъча държейки парите си outside US. Скайп ще бъде закупен с именно такива пари, а US gov ще продължи да си затваря очите пред задраничните авоари на MS, но пък освен с validation.microsoft.com вероятно ще се свързва и изпраща инфо и към FBI, NSI, HBO, DVD, HDMI, CD, и други подобни съкращения :) Американският Цвети Цветанов си умира да има контрол над всички комуникации и не пести начини да го получи.
Цитат:
Първоначално публикувано от fXOrange
за платен, не ми се вярва, но да умре, като Windows Live Messenger, заради фейсбук и туитер има по голяма възможност.
Баси и хората, не мога вече да ги разбера изобщо! Ако имат да си казват нещо, няма да използват телефона, нито месинджъра, а ще предпочетат да си го напишат във фейсбук!
Наистина ли има такива хора ;) ?!
Цитат:
Първоначално публикувано от Little_Alien
Ха честито на печелившите, тая сутрин като си пуснах компютъра и си изтегли нова версия на skype. За моя изненада при приключване на инсталацията автоматично се опита да си се върже за validation.microsoft.com.
Дано да не съм дал аз идеята за Skype и Validation-a. А пък ако ако за я заимствали от мен, нека да ми се обадят, имам още много добри ДОХОДОНОСНИ идеи за skype които срещу скромна заплата бих споделил :)
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
все още ли те учудва, че хората ИСКАТ да им промиват мозъците?
вече никак :)
Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
Наистина ли има такива хора ;) ?!
ми има да, и то все повече и повече!
коментар в интернет - "Tiq tolkova li sa prosti 4e da dadat 8.5 miliarda za skaip kato v internet go ima bezplatno" :-memnon
Хахах - който е писал коментара... давай му IP-то ако се вижда да го банна за вечни времена да не вземе да ни напълзи :)
Според мен основната причина да купят СКАЙП е тяхната антидебъгинг система. Никой не може да дебъгне програмата им или протокола и ако това нещо го вложат като технология във операционните си системи, откриването на дупки в сигурността ще стане доста трудно. А коментара е просто за медал :) Накара ме да се хиля като луд :)
Цитат:
Първоначално публикувано от stenly
А коментара е просто за медал :) Накара ме да се хиля като луд :)
+1 :)) :-memnon
Това е "бисер"-а на хилядолетието !!!
Е тва на нищо не прилича. Има няма 2 седмици от както го взеха и скъпа почна да забива :095:
Брах какво му стана бе и сайта изчезна??? :yikes
www.skype.com дори не се отваря. :)
Мамка му, само дето правих рестор и даунгрейднах скайпа. Трябваше да проверя във форума първо.
на мен си ми зарежда нормално, ама доста народ пищи, явно пак са се омотали
Цитат:
Първоначално публикувано от stenly
www.skype.com дори не се отваря. :)
Мамка му, само дето правих рестор и даунгрейднах скайпа. Трябваше да проверя във форума първо.
И при мен не работеше, но вече се отваря!
Цитат:
Първоначално публикувано от glarus
на мен си ми зарежда нормално, ама доста народ пищи, явно пак са се омотали
Брой до 60 и ще останеш без скайп :) Дропа е поетапен и е въпрос на време...