Резултати от 1 до 4 от общо 4

Microsoft представи Windows Phone 8

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #1

    Microsoft представи Windows Phone 8

    http://setcombg.com/default.asp?site=comment&NID=14851


    Windows Phone 8 идва с амбициите да разбие двуполюсния пазар
    Новина от категория Хардуер / Телефони

    Ето, че след новата операционна система за компютри, Microsoft обяви и нейната версия за мобилни телефони. Основният акцент е, че Windows Phone 8 ще осигури много по-персонално излъчване на вашия телефон.
    Живите икони, познати ни от старата мобилна версия на Microsoft са сериозно преработени - в Windows Phone 8 ще имаме възможност за 3 различни размера и избор от 20 различни цвята за иконата. Усъвършенствана е и възможността да добавяте във вид на блок на началния екран различни важни за вас функции или данни.
    Определено радва опцията за изкарване на информация от онлайн приложения в живите икони. Например, Facebook директно ще може да обновява важни данни на него. Очаква се онлайн информацията да е достъпна и в режим на блокиран екран, което би било изключително удобно.
    Според Microsoft, в Windows Phone Store вече има налични над 120000 приложения, съвместими с новата мобилна ОС, а стотици нови се добавят всеки ден.
    Нова е и функцията Kid’s Corner с помощта на която можете да блокирате важни функции на своя телефон преди да го дадете на своето дете за да поиграе на някоя игра. С прости настройки ще можете да конфигурирате специален нов заглавен екран, подходящ за деца.
    Продължаваме с новостите - Rooms е функция, позволяваща създаването на частни групи от собственици на WP 8 телефони. В тях можете да добавите вашите най-близки хора и да общувате само с тях, било чрез чат, обмен на събития от календара, снимки, списъци с покупки и какво ли още не. Част от функциите на Rooms ще са достъпни и на други мобилни платформи.

    Благодарение на Data Sense ще можете да пестите трафик ако вашият оператор поддържа тази технология. Доколкото знам, в САЩ единствено Verizon е заявил желание за поддръжка. Не мисля, че скоро ще бъде актуална за България...
    Естествено, едно от най-очакваните приложения ще е пълноценният Skype, който в новите телефони ще работи във фонов режим и ще бъде достъпен по всяко време.
    Целта на Microsoft е да се осигури тясна интеграция между различните платформи на компанията. Това ще стане с помощта на облачния сървис SkyDrive - например, започвате редакцията на даден документ на вашия настолен Windows8 компютър и я довършвате на мобилния си WP 8 телефон. Удобно...
    Първите телефони с Windows Phone 8 ще бъдат дело на 3 компании.
    Nokia ще ни предложи моделите Lumia 920, 822, 820 и 810. HTC ще се включи в надпреварата с Windows Phone 8X и 8S, а моделите на Samsung ще са ATIV S и ATIV Odyssey.
    Дали наистина дойде времето за разбиване на двуполюсния пазар iOS / Android? Според мен да. Windows Phone 8 изглежда е всичко, което съм очаквал, че и малко отгоре. Интеграцията с най-популярната операционна система за настолни компютри му дава и няколко стъпки предимство. Остава да видим истински, работещи устройства и да преценим дали всичко е толкова удобно и функционално, колкото изглежда на хартия...

  2.  
     
  3. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #2

    Отговор: Microsoft представи Windows Phone 8

    Успех на новата ОС. Дано се случи да духнат под опашката на големите.

  4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #3

    Re: Microsoft представи Windows Phone 8

    Доживяхме и това - да искаме Microsoft да настигне големите

  5. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #4

    Отговор: Microsoft представи Windows Phone 8

    Ми да , щот и Apple и Google се забравиха. Време е някой да ги потрови. А и на мен лично WindowsPhone 7.5 ми харесва (позлвам Nokia Lumia 710). В личната ми класация 1. iOS, 2.WindowshPhone, 3.Android.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Синхронизация на Windows phone
    От drecolli във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 8
    Последно: 28-03-15, 15:24
  2. Windows phone - Nokia Lumia 800
    От irina_t във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 9
    Последно: 24-08-12, 23:18
  3. Отговори: 0
    Последно: 23-12-10, 07:49
  4. Windows Phone 7 официално обявена и от Microsoft...
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 12-10-10, 08:29
  5. Panasonic представи официално камерфона Lumix Phone...
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 07-10-10, 17:53

Тагове за тази тема


SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе