-
ПОМОГНЕТЕ
можете ли да ми кажете как да направя хубаво качество на филмчето от камерата ми на windows move marker,кажете кое качество е за предпочитане,как мога да сменя формата на филма и кой е най добър.Кажете също така и други програми с който мога да свалям записаното на камерата
-
ПОМОГНЕТЕ
Цифрова или аналогова е камерата?
USB, SVIDEO, 1394 или стандартен изход има?
-
ПОМОГНЕТЕ
cifrova e.с DV izhod kagi kak da si zapazvam materiqlite s dobro ka4estvo
-
ПОМОГНЕТЕ
Записваш в стандарт минидв, ако филма ти е по-голям от 20 минути трябва да го записваш на НТФС, защото ФАТ32 има ограничение 4ГБ=20мин. Обработката става с доста програми, моята любима е Winproducer.
-
ПОМОГНЕТЕ
armani' Имаш прекалено хубава камера за да развалиш резултата със прекалено калпаво нещо, каквото е Movie Maker-a. Използвай някой по-качествен софтуер (не е задължително да е сложен), като Ulead Movie Maker; Vegas Video. Резултатите ще са в пъти по добри.
Ostrich: Внеси малко разяснение за това ограничение. Преди време се мъчих да записвам едни неща, верно ме режеше откъм време ли, пространство ли, незнам. Дай малко светлина по въпроса.
-
ПОМОГНЕТЕ
При FAT32 максималната големина на файла е 4 GB. Това е ограничение на самата файлова система и не зависи от OS. При NTFS такова ограничение няма и файловете могат да бъдат практически произволно големи.
-
ПОМОГНЕТЕ
varbancho ви отговори перфектно :)
-
ПОМОГНЕТЕ
a kak moge da si svalqm snimki ot kamerata
-
ПОМОГНЕТЕ
Aми най-лесния начин: пускаш филмчето -> print scrn -> записваш картинката ... и готово. [:D]