-
e-mail клиент...
Някои може ли да ми препоръча някои добър e-mail клиент?
Единственото ми условие е програмата да включва две функции, които според мен
всяка добра програма от този род би трябвало да има...
1. Да може програмата да се заключва(да се отваря само след въвеждането на парола)
2. Да може писмата от различните акаунти да се записват в различни папки(ако имам акаунт в abv.bg и mail.bg
писмата които получавам от abv да отиват в папка abv, а тези от mail.bg в пака mailbg)
-
e-mail клиент...
The Bat! ще ти свърши работа.
За 1. си сложи парола на exe-то.
За 2. няма проблем да си имаш N на брой кутии и папки :)
BTW почти всеки мейл клиент предлага подобни възможности.
-
e-mail клиент...
Можеш ли да ми кажеш как да си заключа EXE-to....
Не ми се иска да използвам други програми... Възможно ли е това деа стане под WinXP
-
e-mail клиент...
Мисля, че за заключване на *.ехе ще ти е нужна външна програма. Ако ще ползваш външна програма, то можеш да си ползваш и Outlook Expres, като си заключиш *.ехе-то, но The Bat е по-препоръчителна, защото няма да си имаш проблеми с паразитите от интернет, които са насочени предимно към Outlook Expres. Като външна програма, лесна за работа и покриваща нуждите за сигурност препоръчвам Secure Files. Тя прави цели папки невидими до въвеждането на парола, докато ако само заключваш *.ехе-то, то с друго *.ехе и/или програма ще е възможно извличането на информация. Освен Secure Files съществуват и множество други подобни, че и по-добри програми, така, че алтернативи, колкото щеш.