Пробем с Norton Antivirus
Преди време преинсталирах Уиндоуса, и както си му е реда се погрижи и за антивирусна програма. Свалих и инсталирах NAV 2004 Pro (без крак) но се появи проблем с ъпдейта на дефинициите. Преинсталирах я, като този път си свалих и крак, и изпълних инструкциите в него. Активирах пограмата, получих благодарности за покупката на продукта[:I], но проблема с ъпдейта си остана - пита ме дали съм сигурен, че съм свързан с Интернет.
Сега вече идва интересното: от command prompt-а, като пингвам сървъра (ping symantec.com) получавам информация, че връзката ми е перфектна. Но като се опитам да отворя сайта на symantec със браузера -напротив, "страницата не може да бъде отворена"
Та въпроса ми е: възможно ли е при първата инсталация да са се записали в регистрите на Уиндоуса някакви неща, които сега ми пречат да си ъпдейтна вирусните дефиниции, или пък проблема е друг? Изобщо какво ще ме посъветвате да направя?
Благодаря на всички предварително!
1) Деинсталираш NAV.
2) Пускаш "чистачка" на регистрито, от рода на SYSTEM MECHANIC или EASY CLEANER.
3) Инсталираш NAV отново.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">1) Деинсталираш NAV.
2) Пускаш "чистачка" на регистрито, от рода на SYSTEM MECHANIC или EASY CLEANER.
3) Инсталираш NAV отново.
<div align="right">Originally posted by IvO_tm*-*25/05/2004*:* 23:54:37</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ако това, дето <font color="blue">IvO_tm </font id="blue"> ти го е препоръчал не помогне, знам сигурен начин:
Clean Install [B)] !
той винаги помага - За Всичко !!!
п.п. най добре преди това да пуснеш един format.com [^][^][^][^][^]
Като предположение само - да си правил нещо с нивата ти на сигурност в интернет експлорера? Знам, че и live update през него минава за да тегли дефиниции.....
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Като предположение само - да си правил нещо с нивата ти на сигурност в интернет експлорера?
<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*26/05/2004*:* 10:17:45</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не бих казал... Само дето съм включил ундоуския firewall
Ами изключи го, само за да пробваш, че от него може да е :-)