-
Въпрос за копиране?
Значи
изправих се пред един проблем.Трябва ми ежедневно една папка да се копира/синхронизира на друг компютър по вътрешната мрежа (архив).Та въпроса е как може да стане това? някой да се сеща за такава програмка която би ми помогнала? естествено трябва всичко да става автоматично
ПС:Всъщност ми идва наум с bat файл който се стартирва на определено време да копирва, но той ще копирва и данни които не са променени, та работата е по точно как да се копирват само файловете които са претърпели промяна?
-
Въпрос за копиране?
в windows 2000 server има един вграден архиватор който може и да ти свърши работа за тази цел, въпреки че е доста дървен.
мисля че го има и за другите версии на windows след 2000
а май и в нт4.
-
Въпрос за копиране?
работата е че и двата компютъра са на windows 98
-
Въпрос за копиране?
Програмата, която ти трябва се казва PeerSync. Ще видиш малко чдове докато я подкараш ама съм сигурен, че ще си доволен.
-
Въпрос за копиране?
пплзвай архиватор с опция да архивира само файлове само с отметнат архивен бит (т.е само променените). Аз ползвам рар с следния команден ред "C:\Program Files\WinRAR\Rar.exe" a -ac -ao -agYYMMDDHHMM -r -v300000k bk @dirlist.txt като в dirlist.txt са имената на директориите които искам да се архивират