-
problem s IE
предполагам на всеки се е случвало, да си стартира IE и вместо да се появява about:blank, да се появи нещо друго:((( махам го от настроките и слагам about:blank след това влизам в регъстъра и със FInd претърсвам за досадния сайт който ми зарежда и го заменям със about:blank, но след рестарт, пак се появяа тази скапана страница като първоначална :((( и в регъстъра са добавени отново съсщите клучове...въпросът ми е как да го махна тва нахално нещо (http://69.31.79.101/index.html) със WINXP sym
-
problem s IE
След като го изчистиш от регистрите , ги заключи (регистрите) .
Аз ползвам Ad-aware в частност Ad-watch.
-
problem s IE
-
problem s IE
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">предполагам на всеки се е случвало, да си стартира IE и вместо да се появява about:blank, да се появи нещо друго:</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Аре се'а да не се обиждаме! Коректно е да напишеш: "на някои от вас". Предположението ти, че на всички акъла е колкото твоя е неточно, меко казано.
На мен не ми се се е случвало и няма да ми се случи, защото с ИЕ гледам И РЕДАКТИРАМ само локални файлове. Сложил съм му настройки, с които Интернет не се вижда. Още не е дорасъл IE за Интернет и май няма да дорасте, понеже е сбъркан концептуално.
Обяснение: Редайтирам с ИЕ - http://personal.primorye.ru/andreyno/soft/ieoe/main.htm
-
problem s IE
<font color="blue"><offtopic></font id="blue">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Аре се'а да не се обиждаме!...
...Предположението ти, че на всички акъла е колкото твоя...
<div align="right">Originally posted by injinera*-*09/06/2004*:* 17:50:10</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
<font color="blue">
Тези двете си противоречат, меко казано... Нали уж нямаше да се обиждаме [:P]
</offtopic>
</font id="blue">
-
problem s IE
Солидарен съм с Ижинера, още повече, че аз въобще не ползвам IE.
-
problem s IE
Уважаеми BerkStock
Прилагаш номера, които не си усвоил добре!
Номерът с изваждане от контекста на част от нечие изказване се прилага при речево общуване - Радио, Телевизия. При писмената реч писаното стои и всеки може да направи точна справка кой какво е писал.
---------------------------------
ОфТопик: Ти журналист ли ще ставаш?
-
problem s IE
И какво ползват разбирачите ? Или какъв ползват [^] ? (Браузър или Броузър)
-
problem s IE
разБИРАчите пият бира
иначе ползват Опера, мозила, годзила и други такива
-
problem s IE
За разбирачите не знам, но аз използвам lynx, а когато има графика или флашове Konqueror.
-
problem s IE
Разбирачите препоръчваи ИЕ........За да им платиш после да ти изчистят ПЦ-то от буби , мухахахаааа