Аналог на NetMeeting или...
Някой да ми каже аналог на НетМийтинг, че не мога да подкарам да RECEIVЕ-ва видео и аудио. Или, моля, дайте съвет защо не ще. Да изпраща може, но не да получава.
Давам му пълен достъп през FIREWALL-а и пак не става. НетМийтинг-а зависи ли от някоя услуга от Services, да не би да съм я изключил?
PLS HELP!
Това не може да бъде Netmeeting-a ако ти разпознава камерата, няма никакви проблеми.
Има опцийка за Enable Automatic Video Send/Receive я виж дали са пуснати?
А дали е възможно да не става заради IP-тата? Ако той е с вътрешно IP и иска да получава файл от някой друг през нета май няма да стане толкова лесно.
Става въпрос за връзка между хора в LAN мрежа. Да пуснати са AUTO SEND/RECEIVE. Единия има уеб камера, а другия има ТВ Тунер PixelView PlayTV Pro. Никой от двамта не може да праща. Четох FAQ и Readme и нищо не намерих относно моя проблем. Изпращането става или поне си тръгва. Но и на двамата опцията за видео RECIEVE е сива и не може да се избере.
[image]http://deathknight.hit.bg/conf.jpg[/image]
Хмм това е странно я кажи на този екран дали имаш още нещо сиво.
Като се вържат 2та и натискаш там бутончетата Play и Pause става ли нещо?
Ами като се свържем и можем да си приказваме по чата в НетМийтинг, но не може да се получава сигнал.
На този екран нямам нищо сиво освен долу бутоните Source и Format. Като дам Tools/Video->мога да сложа отметка на SEND, но на RECEIVE - не. Да не би да съм спрял някоя от услугите не Уин-а, която да е необходима за това? Аудио не ми трябва, т.е. не съм сигурен дали има аудио, но дори и да няма - на мен ми е необходим видео сигнала. Ако не се сещаш защо става така, кажи някой аналог ан НетМийтинг-а.