Откъде мога да дръпна Corel 10 работещ
Във гата.бг има един но не работи
Преглед за печат
Откъде мога да дръпна Corel 10 работещ
Във гата.бг има един но не работи
Всички четни версии на Corel са бъгави, затова по-добре си изтегли CorelDraw 11[;)] Това е последната нечетна засегаааа[^]
Успех[;)]
На мене ми трябва 10 не 11 без значение че е бъглива
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Всички четни версии на Corel са бъгави, затова по-добре си изтегли CorelDraw 11[;)] Това е последната нечетна засегаааа[^]
Успех[;)]
<div align="right">Originally posted by kiko_di*-*25/06/2004*:* 11:00:31</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И това как го реши? [:D].
На всеки free сървър има поне няколко версии на Corel 10. И повечето работят без проблеми.
Ще погледна в личния резерв и ще ти кажа за v10 :)
Update: Sorry, нямам го. Имам 11 и 12.
10 наистина е лоша. Забива по време на работа, даже със сървис паковете. 11 и 12 не правят така.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Всички четни версии на Corel са бъгави, затова по-добре си изтегли CorelDraw 11[;)] Това е последната нечетна засегаааа[^]
Успех[;)]
<div align="right">Originally posted by kiko_di*-*25/06/2004*:* 11:00:31</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И това как го реши? [:D].
На всеки free сървър има поне няколко версии на Corel 10. И повечето работят без проблеми.
<div align="right">Originally posted by Pitar K*-*25/06/2004*:* 11:50:52</div id="right">
Дай линкове като го има, защото аз не намерих
Адски ми помогнахте
Единия казва че някъде го има, а другия за малко да го има
ако още не си го намерил прати някое ПМ с координати или нещо да се уговорим да се видим някъде за да ти го дам. Имам го на диск, но нямам възможност да го уплоадна
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Адски ми помогнахте
Единия казва че някъде го има, а другия за малко да го има
<div align="right">Originally posted by Gaza*-*01/07/2004*:* 13:24:36</div id="right">
Пратих ти PM с точен линк към ftlbg.com. Не съм го пробвал, но това беше един от първите резултати от търсенето. Ако не става, потърси пак там друга версия. А много гадно, в търсачката на евро.нет и дата.бг 10-та версия изобщо я няма, а съм сигурен, че я имаше. Може да са я изтрили[:(]
П.П. Имам я и на диск, ама нито имам къде да я кача, нито имам достатъчно скорост [:(!]
Ако все още ти трябва, го имам на CD работещо :)