-
ISO на CD проблем
Свалих си C&C Тибериум Сън на двa ISO имиджа. Проверих ги за грешки с WinRar и всичко е наред. Когато тръгна да пека първото ISO на CD, обаче Нерото ми дава следното съобщение:
The entered block size does not correspond to the image length. The block size may be wrong. Do you want to correct the value or ignore the problem?
Можете ли да ми кажете на какво се дължи това и какво да правя?
Размера на първото ISO e около 338Мб, на на CDто трябва да е около 550Мб. С Неро 6.0 съм.
-
ISO на CD проблем
-
ISO на CD проблем
Добре де ама като го проверявам с WinRar за грешки не трябва ли Rara да каже ако архива е прецакан?
-
ISO на CD проблем
Не ползвам WinRar, а и в случая бих вярвал повече на Нерото, все пак то върши основната работа [:)]. Имах същия проблем, само че с друг ISO файл. Даваше същото съобщение при опит за запис с Неро. Проблема се оказа в ISO-to. Опитай да го отвориш с WinISO и да екстракнеш съдържанието му или някой отделни файлове.
-
ISO на CD проблем
Oще един съвет да дам......пробваи да го отвори6 с "Iso Booster",мисля 4е има6е опция: Repair ако си спомням добре...
-
ISO на CD проблем
Пробвай да запишеш имиджа с Алкохол.
Случвало ми се е имидж напражен с Алкохол да дава на няколко пъти грешка при запис с Неро 6, всеки път на едно и също място, и когато го пуснах през Алкохол мина без проблем.