Огледални копия на хард диска
Коя програма да използвам за да мога лесно да си оправям компютрите в компютърния клуб???? Искам само на един комп да записвам windows i drivers и игри и после само с една програмка да си клонирам диска. Това сигорно ще ми спести време нали????
Коя програма да използвам????
Norton Ghost (download), но ако искаш все пак разгледай тази тема.
Използвай Norton Ghost. Инсталираш го и после му копираш някъде дос апликацийката - няколкостотин К и го деинсталираш. Правиш си стартова дискета и качваш на нея и апликацийката. Правиш копие на уина с всички програми на него; прясно инсталирани. Има огромно предимство: това копие след това можеш да си го инсталираш направо на форматиран хард, без да ти е нужна операционна система за да го възстановиш.
3 отговора в рамките на 3 минути - не е зле. raid, ти докато си ровил за адреса на старата тема, аз пък съм търсил link-a в data-та [:D]
ако искаш може и с Partition Magic - "Copy Partition" - "Paste"
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">3 отговора в рамките на 3 минути - не е зле. raid, ти докато си ровил за адреса на старата тема, аз пък съм търсил link-a в data-та [:D]
<div align="right">Originally posted by FearMe*-*18/08/2004*:* 12:44:46</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[:D] ми като се бавиш да търсиш в датата - аз там само проверявам точния път из шведските владения [:D]
Брато дай телефон за да те свържа с 1 мой приятел.Търси платка за Макстор 80/7200. Гръмнал е чипа за позициониране/ има отвор на чипа и не се чете надписа/. от скапано захранване.Купува намомента.
Мой ГСМ 088 8448874 , ICQ 177329211 .
Или ако сменаш чип но ме съмнява повреда и в др.чипове
<font color="orange">Какво общо има това с темата ?! Въздържай се от подобни мнения - това е по-скоро за PM</font id="orange">
Значи, пробвах Norton Ghost и сам много доволен от резултата. Имам обаче един въпрос. Ако единия диск е 80ГБ, а другият е 40ГБ става ли с огледално копие или ако не става как може да стане подобно копиране?
Пролема е ако искаш от голя м да копираш на малък
не става
затова ползвай Partition Magic 8.0
Acronis True Image Server 8 ще ти свърши много по-добра работа от GHOST-а (включително и за това, което питаш за resize-ването по време на restore). GHOST-a като технология си е изпял песента...
Acronis-a е много, ама много по-добра.
Мерси много pentagod. Ще ти се доверя и ще я пробвам програмката. На всички мерси много за постовете.[:D][:D][:D]
За каквоо точно ресайзване приказвате? Огледалното копие на файловете на нортън е възстановявано и на различен по големина хард ? Поне под дос, доколкото знам ?