-
Skypeout???
Zdraveite,
abe f4era si isteglih edna programa s kojato moje da se govori po internet s microfon.Kazva se Skype. vsi4ko si trugva, govoria si s neia niama problem, no ima usluga kam neja kojato se kazva skypeout i mi pozvoliava da zvania 4rez neta na telefona na priatel no kagato se opitam da ja pusna mi iskat pari. Niakoi da znae kak moga da si ojivia tazi osluga besplatno.
-
Skypeout???
Я си помисли малко за какво точно ти ги искат тези пари. Дали е за софтуера? Или за телефонната линия, която те ще трябва да платят, за да можеш ти да говориш?
Не ставаш ли малко нахален да искаш и това без пари, или да си го кажа в прав текст, да крадеш от тях? Хайде малко уважение, средната заплата в България може да те извинява да не си плащаш за игри и филми, ама не и да не можеш да платиш 4 стотинки на минута за разговор с Европа.
-
Skypeout???
Аз съм готов да си заменя домашния със Skype-а обаче мисля, че ще ми трябва гарантиран международен, малко или много.
Бих си купил Skype ваучер, но все още нямам кредитна карта и така...
-
Skypeout???
@Zetle
Отиваш в ОББ и срешу 25 $ си откриваш Visa кредитна карта.Трябва да
вложиш 200 $ гарнатиран депозит.Пари ,които не се олихвяват и не можеш да пазаруваш.След 2 седмици си я получаваш.
Ако връзката ти е под 35КВ/сек ефекта е отчайващ.
Аз ползвам аналогично устройство и разговорите ми с БГ са 13ст/мин.
-
Skypeout???
profruit, аз пък мога да кажа, че съм присъствал неколкократно на идеален разговор на връзка около 10k/s. разбира се, когато имаш по-бърза връзка е по-добре, но пък skype прави ужасно голям трафик за подобна услуга. в крайна сметка на човек му трябва да се разбира без пращене, а не 320kbit, 48kHz...
-
Skypeout???
Това е от страницата на програмата
How much bandwidth does Skype use while I’m in a call?
On average, Skype uses between 3-16 kilobytes/sec depending on bandwidth available for other party, network conditions in between, callers CPU performance, etc.
От това следва че ако имате симетрична линия с гарантирана скорост 16kbps или по-висока работата ще е перфектна. На мен ми се струва че дори и 10kbps да имате ще стане връзката но няма да е идеална. Аз съм пробвал с норвегия download-a ми е 8kbps uploada ми е 4kbps. Връзка стана но отсреща не можах да разберат по4ти нищо ако и ъплоуда ми беше със скоростта на доунлоада щеше да се получи нещо доста прилично.
-
Skypeout???
@FearMe
Присъствал си на какво:
или
@petkov
Приятелите ми в БГ с цифрови телефонни линии и dial up
при средна скорост 4-8 КВ/s се отказаха да ползват Skype,макар че
от страницата на програмата да обясняват,че било възможно за сметка на другите Skype ползватели.
-
Skypeout???
-
Skypeout???
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@Zetle
вложиш 200 $ гарнатиран депозит.Пари ,които не се олихвяват и не можеш да пазаруваш.След 2 седмици си я получаваш.
<div align="right">Originally posted by profruit*-*11/09/2004*:* 13:30:01</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ползвам SKYPEOUT от 3 месеца, супер доволен съм и си заслужава всяка стотинка. ОББ вече дават карти и без депозита, мойта е такава и няма проблеми.
-
Skypeout???
@profruit
Предполагам че ми говориш за единична цифрова телефонна линия а не за isdn с който ще може да я ползваш тая програма. Максималния трафик по цифровата линия е 7kbps а реално никога не е постоянно толкова а е около 6. От което само по себеси става ясно че е безсмислено да се ползва програмата от тях. Хората дето са правили програмата са напълно наясно какъв трафик и трябва и ако имаш реално 10kbps download i upload и човека отсреща има толкова разговорът би трябвало да стане макар и със забавяне. За да стане перфектен разговор и двамата трябва да се вписват в изискването скоростта на download i upload да им е поне 16 kilobytes/sec.
-
Skypeout???
Принципно имам 128 кб/с външен, обаче на един канал е невъзможно да се съберът!
-
Skypeout???
[quote]@Zetle
---------------------------------------------------------------------------------
какво е това аналогично устройство и как работи