Програмка за изчисляване на лихви
Търся програма под Windows на български за изчисляване на лихви. Старата ми програма имаше "Проблем 2000" и на Коледа 1999 скалъпих набързо нова програмка под FoxPro за DOS. От тогава все не намирам време да направя нещо "по-интелигентно" за моите скъпи потребители и те от време на време мрънкат.
В Интернет не успях да намеря кой знае какво - само под формата на модули към комерсиални продукти и платени [:(]. Приемам и собствени разработки.
да разбираме ли, че excel e "out of question"?
Да, EXCEL не е за предпочитане. Трябва ми нещо като за "юзери" - да не влизам в подробности [:)]
Виж това дали ти върши работа.[:)]
//Edit
Или от този адрес.
Да, харесва ми програмката. То аз май друга не съм виждал под Windows. Не знам дали е твое собствено творение. Търся нещо, което да черпи данните от едно място, защото да update-вам лихвите на поне 10 PC-та не ми харесва. Ще измисля нещо. Благодаря.
@nommo, имам и версия в която директорията с данните за лихвите може да се настройва[;)], днес или утре ще я потърся и ще актуализирам линка.[:)]
@SAGE
Днес пробвах да стартирам exe-то от шерната папка от няколко PC-та едновременно - рботи си без грешка. Ще се радвам все пак ако намериш и баш мрежовата версия.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@SAGE
Днес пробвах да стартирам exe-то от шерната папка от няколко PC-та едновременно - рботи си без грешка. Ще се радвам все пак ако намериш и баш мрежовата версия.
<div align="right">Originally posted by nommo*-*24/11/2004*:* 14:42:38</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ще ти върши повече работа ако качиш Exe файла на всеки комп., а шернеш една папка в която са данните за лихвите(ще трябва да "насочиш" всяко Exe да чете от шернатата директория)[:)]
За съжаление с версията от вчера не знам как да направя това "пренасочване" на данните към EXE-то.
Добавения от теб днес втори линк (ако това е другата версия) при мен дава файл с размер 0К [:(]. Май нещо е станало с качването, защото в папката има още 2 файла с 0К.
Мисля че оправих линка, опитай пак.[B)]
СУПЕР! Благодаря! Голяма работа свърши!
А само като видят, че и биоритмите могат да си следят.....
Още веднъж голямо мерси!
//Offtopic
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
.............
А само като видят, че и биоритмите могат да си следят.....
..............
<div align="right">Originally posted by nommo*-*24/11/2004*:* 16:54:34</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Когато някой има троен критичен ден е по-добре да не работи,[:D] защото може да допусне повече грешки, или пък да задреме и да си удари главата в бюрото.[;)]
//Offtopic