Програма за вмъкване на субтитри.
Значи имам следния проблем. Записвам DVD с DIVX филми за домашно кино, но неще да отвори субтитрите. Записах ги по няколко начина, с различни разширения с еднакво име с филма и не става. Казаха ми че има програма която може да вмъкне субтитрите във филма, за да нямаме повече нужда от *.sub и т.н. Ако някой знае за такова чудо може да сподели. 10х предварително.
Зна4и аз ги правя по следният на4ин: с Virtual Dub,(които има сложен "subtitler filter" като преди това конвертирам субтитрите в ".ssa с програмка SUB2SSA)го смятам в готово ве4е .avi със субтитри,после го цепя на 4асти или направо с Дъб-а или с програмата която 6те го конвертира v Mpeg,напр.TMPGenc или Roxio.
Все пак про4ети пове4е от по-старите топици на тази тема:)
успех
Програмата се казва WinAviConverter ! нямаш си идея колко бързо става всякакъв конверт а титрирте се вграждат автомати4но! ако не се полу4ава зна4и си дръпнал по стара версия инсталирай си VodSub и си сиркай !
FearMe много бих се зарадвал ако дадеш и линк кам vobsub от 3 дена тарся .
та значи отварям Subresync след което Open намирам .суб давам им саве прави ми 2ри фаилм .sub.style след записа на РВ го пускам на ДВД и пак не ги вади не знам дали има знчение но ДВДто е Elit