-
Как да направя следното?
Имам закачен hp scanjet scanner чрез USB кабел.
Има ли някакъв начин да бъде използван като мрежово. Както например може да се шерват принтерите и да бъдат използвани от другите компютри в мрежата. Всички са с Windows Xp Home.
Някакъв допълнителен софтуер ?
Благодаря
-
Как да направя следното?
Няма значение, че е на USB, шерваш си го както всеки останал принтел. В My Network Places трвбва да имаш File and Printer Shering...
И после просто си шерваш принтера
-
Как да направя следното?
Става въпрос за скенер :
hp scanjet scanner
Той няма опция share. За принтерите знам.
-
Как да направя следното?
-
Как да направя следното?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Имам закачен hp scanjet scanner чрез USB кабел.
Има ли някакъв начин да бъде използван като мрежово. Както например може да се шерват принтерите и да бъдат използвани от другите компютри в мрежата. Всички са с Windows Xp Home.
Някакъв допълнителен софтуер ?
Благодаря
<div align="right">Originally posted by get - 26/11/2004 : 10:54:30</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не е нужен допълнителен софтуер, а само минимални познания по мрежи.
-
Как да направя следното?
Благодаря за програмата. Ще я пробвам. Навярно ще ми помогне :)
-
Как да направя следното?
Ima - na PC+scanner install ABBY fine reader Corporate edition i go polzvai prez mrejata
-
Как да направя следното?
С тази програма Remote Scan... или аз не правя нещо като хората. Когато дам адд за адрес нищо не става. Същото и с Едит и Дел.
Raid: ти пробвал ли си я?
-
Как да направя следното?
А ти get програмата купи ли си я. Защото в тази версия която предлагат на сайта за сваляне е само за да видиш как работи клиентската част.
-
Как да направя следното?
Не :)
Едва ли ще стане...
Благодаря все пак :)