-
Антивирусни Norton ?
Здравейте, та значи бях с NAV2004, но му изтече срока и сложих 2005, но нещо не се спогоди със системата, работи супер бавно и дефакто изобщо не може да се влезе в менюто на Нортъна.
Сега искам да махна НАВ 2005 и да сложа Symantec AntiVirus Corporate Client 9.0.2.1000 Retail от http://dockera.data.bg/programs/Norton/Symantec AntiVirus Corporate Client 9.0.2.1000 Retail.zip
НАВ 2005 обаче не ще да се деинсталира! Процеса прекъсва някъде на 30%.
Въпроса ми е как да разкарам НАВ 2005?
И каква е разликата между:
Symantec AntiVirus Corporate Client и Symantec AntiVirus Client ?
Апропо това краква ли се защото в RARa от Докера има само едно ехе и нищо като крак или с.н.?
Малко уточнение: WinME, PC - 850 MHz, 512 RAM.
-
Антивирусни Norton ?
NAV 2005 го разкарах. Дадох дисейбъл на аутопротекта и успях да го деинсталирам.
Ако някой може да ме осветли по въпроса за разликата между
Symantec AntiVirus Corporate Client - Symantec AntiVirus Client и нуждаят ли се от кракване ще му бъда благодарен.
-
Антивирусни Norton ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">NAV 2005 го разкарах. Дадох дисейбъл на аутопротекта и успях да го деинсталирам.
Ако някой може да ме осветли по въпроса за разликата между
Symantec AntiVirus Corporate Client - Symantec AntiVirus Client и нуждаят ли се от кракване ще му бъда благодарен.
<div align="right">Originally posted by SET_time - 02/12/2004 : 09:56:21</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
1. Няма разлика
2. не се нуждаят от кракаване, код и др. просто си работят.
-
Антивирусни Norton ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">[quote]...просто си работят<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*02/12/2004*:* 18:04:01</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
... и то много добре! Аз съм много доволен.
И още един съвет - махни го това МЕ и си сложи ХР. Имаш достатъчно CPU и RAM за него. А това МЕ е хем поне толкова бъгаво, колкото 98, хем поне толкова тежко, колкото ХР - просто никакъв смисъл да оставаш с него.
А ако сложиш ХР със SP2 и си пуснеш вградения firewall, NAV Corp с постоянни updates, комбинирано с новите security и privacy възможности на IE в XP, получаваш едно много добро ниво на защита.
-
Антивирусни Norton ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">.........А ако сложиш ХР със SP2 и си пуснеш вградения firewall, NAV Corp с постоянни updates, комбинирано с новите security и privacy възможности на IE в XP, получаваш едно много добро ниво на защита.
<div align="right">Originally posted by stfn - 02/12/2004 : 18:16:32</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Чак пък много добро не е. Да оставиш Микро$офт да те пази от самите тях, не си е работа.... И Нортъна го заобикалям отдалеч, предпочитам комбинацията Kaspersky-Mozilla-Outpost Firewall.
-
Антивирусни Norton ?
10х за отговорите :) Нов проблем обаче. Като тръгна да инсталирам Symantec AntiVirus Corporate Client ми казва, че нямам windows root certificate, това пък сега защо?
-
Антивирусни Norton ?
спрян cryptographic service?