-
Проблем с атачмънт .eml
Изпратиха ми един файл...т.е. препратиха ми писмо, към което е прикачен файл nekuvfail.doc, това препратено писмо по някаква незнайна причина при мен дойде във вид neshtosi.eml. Това е формата на Outlook. Като му накликам, Outlooka-a отвяра писмото, но в горната част на прозореца виси приветливото съобщение "OE removed access to the following unsafe attachemnt: nekuvfail.doc" и необходимият ми файл в крайна сметка остава недостъпен.
Как да се докопам до файла, мамка му [V]
-
Проблем с атачмънт .eml
Use those words in google:
outlook attachment extractor
-
Проблем с атачмънт .eml
Разрешена ли ти е опцията за достъп до прикачени файлове в Outlooka-a? Т.е. Tools-> Options -> Security -> Махаш отметката от " Do not allow attachments to be saved or opened ..... -> "OK"
-
Проблем с атачмънт .eml
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">" Do not allow attachments to be saved or opened ..... -> "OK"
<div align="right">Originally posted by Pat*-*16/12/2004*:* 22:40:08</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
май е крайно време да се науча да работя с Outlook :)
Thanx people!
-
Проблем с атачмънт .eml
Напротив, крайно време е да се откажеш да ползваш OE [мое мнение].
Отметката не я махай, MS като оставят една дупка [отзад] на софтуера си, решават, че е по добре да сложат стоманена ламарина [залепена със скоч] отколкото да решат интелигентно проблемите си със сигурността.
Та не махай отметката, достатъчно е просто да натиснеш Forward на такова писмо и файла ти ще е достъпен.