-
Спешен въпрос за Excel
Може ли някой да ми помогне за да реша следния проблем:
Имам 2 съседни кутийки с 2 различни текстови стринга, искам да добавя текста от първата кутийка към текста от втората. Не става с прост copy - paste,защото става въпрос за твърде много позиции.
Благодаря Ви предварително!
-
Спешен въпрос за Excel
Използвай функцията CONCATENATE - за text1 слагаш 1-вата клетка, text2 сложи един интервал ако искаш текста да ти е разделен, и text3 2рата клетка с твоя текст. Може да прибавяш много клетки не само 2
<font color="blue">пример =CONCATENATE(B8," ",C8)</font id="blue">
-
Спешен въпрос за Excel
кликваш на първата и горе в полето , маркираш само текста и после по същия начи на втората , но стринга го слагаш там където ще вмъкнеш текста
-
Спешен въпрос за Excel
bucho Много ти благодаря за спешната реакция. Точно от това имах нужда (двата стринга се отделят с ; а не с ,)
Mr.TECHNO не става защото "става въпрос за твърде много позиции", но и на теб благодаря :)
-
Спешен въпрос за Excel
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">.... (двата стринга се отделят с ; а не с ,)
<div align="right">Originally posted by Мърморко - 11/01/2005 : 12:15:23</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
при мен е с "," - това е заради регионалните настройки