Problem s Windowsa.Pls Help
Zna4i ne6to mi e mnogo baven Windowsa predpolagam 4e ne6to mi ebava RAM-a.Kato dam na Task Manager-a i posle na Performance mi pi6e PF Usage 160 MB,ot drugata strana mi pi6e Physical Memory available - 80000KB.Az imam 256 MB RAM.Dokolkto razbiram tova ozna4ava 4e ne6to mi izpolzva mnoo qko operativnata pamet,no ne znam kakvo.Osven tova kato se rova v Windows Explorer-a re6a da si pusna nqkoi film mi dava gre6ka onazi deto nakraq ima Don't Send Error Report i Send Error Report ne6to takova,filma mi go vklu4va no me zaduljava da si izklu4a Windows Explorer-a.Emi tova e.Ako znae kak da mi pomogne Thanks predvaritelno.
А какви са процесите които се зареждат???
Мисля 4е проблема не ти е в паметта...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Usage 160 MB,ot drugata strana mi pi6e Physical Memory available - 80000KB.Az imam 256 MB RAM.Dokolkto razbiram tova ozna4ava 4e ne6to mi izpolzva mnoo qko operativnata pamet,no ne znam kakvo.
<div align="right">Originally posted by Unhuman*-*26/01/2005*:* 13:24:23</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Доколкото разбирам, си с ХР и Usage 160 MB е напълно нормален. Memory available - 80000KB - това е свободното пространство на диска за pagefile.
Провери в task manager-a кои процеси колко памет използват и деинсталирай всичко ненужно, което си инсталирал до сега. И не на последно място - провери се за вируси и други "буби" а актуален ъпдейт. :-)
http://www.setcom.bg/news/forum/topi...TOPIC_ID=19321
Вече има такава тема от същия автор и със същото название. Моля ползвайте линка.