instalirah gorespomenatata ver. na Skupe. sled tova compa mi pochna samovolno da se restartira prez neopredelen period. nakoi da e imal sashtiq problem? saveti???
blagodarq
Преглед за печат
instalirah gorespomenatata ver. na Skupe. sled tova compa mi pochna samovolno da se restartira prez neopredelen period. nakoi da e imal sashtiq problem? saveti???
blagodarq
Деинсталирай я щом ти пречи на работата.
Какъв ти е уиндоуса, успешно ли завърши инсталирането?
за "Skype" ли става дума ?
[?]
Дай малко разяснение за тази програма че за първи път я чувам!?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Дай малко разяснение за тази програма че за първи път я чувам!?
<div align="right">Originally posted by Vandal*-*02/02/2005*:* 21:39:01</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
За разговори през комп. Обаче изисква много добър нет. На работа съм с 98SE и със стара версия /мисля 098/. Обаче пропадне ли нета РС то зацикля и няма спасение от принудителен рестарт. Ползвахме яот май месец 2004г и нета беше сравнително добър.През юли започнаха проблеми с ниска скорост, пропадане на нет и крайна сметка аут.
При ниска скорост говора в слушалките/ колонките гъгне, прекъсва /.
За Skype знам.Ама за Skupe 1.1.0.107....
Аз съм я ползвал и на Win98 със dial-up, но dial-up-a в УСА държи добра връзка min 6 KB/s и не съм имал проблеми, не помня тогава коя версия съм ползвал, но със сигурност е била по-стара (около 0,98 и 1.0). в момента съм със 1.1.0.61 и нямам никакви проблеми, но вече съм в БГ и съм на друг компютър с кабел
Най-новата версия на Skype е 1.1.0.79. Не знам каква е тази версия дето си я избарал. Тази програма в действителност е много бъгава така че нищо чудно, че ти създава проблеми. ;)