Някой може ли да ми каже защо когато дам нов документ не ми излиза празен лист а излизат едни таблици които бях правил предния ден и как мога да го оправя?
Преглед за печат
Някой може ли да ми каже защо когато дам нов документ не ми излиза празен лист а излизат едни таблици които бях правил предния ден и как мога да го оправя?
отвори си shortcut-a и там, където е пътя към word.exe не трябва да има нищо. когато изглежда така:
"C:\Program Files\Microsoft Office 2000\Office\WINWORD.EXE" /mfile1
отваря автоматично последния редактиртан документ. махаш /mfile1 и си готов
няма нищо такова там. преди беше версия 2000 и като стана това я махнах и сложих ХР обаче пак е същатата работа. явно в регистрите има нещо
я вземи преименувай въпросния последен file и кажи какво става
не помага. като отворя нов документ отгоре изписва Document1 обаче дава съдържанието на ония файл и всичко останало си е като на нов документ като дам сейф
Да не си записал тези таблици в Normal.dot?
Като отвориш нов документ, изтрий всичко и опитай да запишеш празния "лист" на негово място. Направи си за всеки случай копие преди това [:)]
не знам какво е правил колегата (щото е неговия компот) и е много на "ти" с тях но и с изтриване не става. дава пак искате ли да запазите промените и да зададеш име на файла. абе шантава работа
OK А ако му зададеш Normal.dot?
Я опиши всъщност какво точно правиш, или ако искаш се свържи с мен на ICQ-то.
<font size="2"><font color="red"> Добавено:
<font size="3">Проблема го решихме, просто не му е останало време да напише за това. Иначе да: Normal.dot беше проблема</font id="red"></font id="size2"></font id="size3">
offline си и къде да го задам това Normal.dot
Променил си си без да искаш вероятно файла Nоmal.dot
Иди в:
C:\Documents and Settings\%USERNAME%\Application Data\Microsoft\Templates
,където %USERNAME% е потребителя под който работиш.
Там намираш файла Normal.dot и или го преименуваш на нещо друго (за препоръчване) или го изтриваш. Пускаш си Word, той ще изреве, че му няма файла и ще пита дали да си направи нов такъв, на което му казваш ДА и проблема ти е решен.
P.S.
1.Писаното горе е по памет, не съм го правил много отдавна
2.Описаното по-горе важи за Win2k базиран Windows, за другите не знам къде стои Normal.dot - намери го със Search
3.Папката Application Data може да не ти се вижда, затова кажи на твоя Windows да показва скритите и системните файлове.
----------------
Offtopic
Тоя скрипт на KREDOR ми скъса нерите!
Допълнение:
Току що пробвах на Word 2003 - въобще не рева за Normal.dot - просто си създаде нов такъв.
http://www.setcom.bg/news/forum/topi...TOPIC_ID=18966
там izwerga описва как е решил подобен проблем
[^]
стана със смяната на файла Normal.dot Благодаря на всички за оказаната помощ особено на ДИД