имам един въпрос, и сам сигурен, че отговорът ще е НЕ, ама все пак...
Може ли да заредя едновременно два ICQ юзъра и как точно?
ако някой има идея, ще съм му благодарен
Преглед за печат
имам един въпрос, и сам сигурен, че отговорът ще е НЕ, ама все пак...
Може ли да заредя едновременно два ICQ юзъра и как точно?
ако някой има идея, ще съм му благодарен
Напротив, може да стане вече!!
Новите версии на ICQ,поддържат на една машина едновременно да има няколко потребители online. Това става, като стартираш още веднъж ICQ :))Taka ще има на десктопа ти 2 отделно работещи ICQ-ta[:))]
Със сигурност става с Миранда, за Мирабилис (предполагам за това питаш) не знам
Edit\ Хе, изпреварили са ме докато пиша [:)]
С Trillian евентуално ако се работи трябва да се внимава, слива базите на двата юзъра.
SIM го може това.
Отваряш регистрите и там където са настройките за ICQ (при мен това е в HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mirabilis\ICQ\ICQPro\DefaultPrefs зависи от версията на ICQ-то) правиш нов string - MultiInstance със съдържание "Yes". За по-сигурно спазвай големите букви.
СЪВЕТ: ако не знаеш как да направиш гореописаното, по-добре не се опитваий!
Не ти трябва да пипаш нищо в регистрите!!! Последните версии на ICQ поддържат по Default повече от 1 потребители online. Просто стартирай ICQ, толкова пъти, колкото ICQ номера искаш да са ти активни(online).............(Иначе съм съгласен с IVO80, но с регистрите човек трябва да работи внимателно или по-добре да не ги зака4а!)
Всички други имитации на ICQ имат повече недостатъци отколкото приемущества!!!
g_velev, не си прав за имитациите! Аз използвам Мiranda и съм много доволен от нея.
Хайде само да не го обръщаме на спор кой ICQ клиент е най-добър... този филм сме го гледали.
Мисля, че човекът получи отговор на въпроса; ако имате нещо да добавите по същество - давайте !
Съществува още един начин да отвориш 2 пъти ICQ с различни юзери.
Просто може да ползжащ услугата ICQ2Go. За целта просто трябва да пшосетиш www.icq.com Така можеш да си стартираш ICQ направо от сайта им, като междувременно ICQ то на компа ти вече си работи!!!!
batco, прекият път до ICQ2go e http://go.icq.com