-
Firefox
Това ще се окаже голяма бъгня[}:)]Освен проблема с data.bg подобен имам и с dir.bg- текстовете в каре отиват някъде си в дясно. В setcom.bg за да отида във форума трябва да превъртя целия екран,а с IE това го нямаше, седеше си кротко в основата на екрана.И само това ми е направило впечатление...
-
Firefox
подобен въпрос беше коментиран вече - разрови се във форума
-
Firefox
Поровил съм се.Разисквания да,но не и решение!Май ще си се върна на IE[:(]
-
Firefox
-
Firefox
А, за разкрачването на текста в DIR-а?
-
Firefox
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">В setcom.bg за да отида във форума трябва да превъртя целия екран
<div align="right">Originally posted by kesten - 16/02/2005 : 19:07:09</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Това става само на главната страница: http://www.setcom.bg/
Вътре, в самия форум (http://www.setcom.bg/main/forum.htm), тоя проблем го няма. Поне с моя Firefox. Не знам дали темата е обсъждана, но личното ми, макар и не на 100% компетентно мнение, е че грешката не е във Firefox-a, а в изпълнението на самата страница.
Алтернативата е да влизаш директно на URL-то на форума, а не на заглавната на СетКом, и след това да цъкаш "Форум". Иначе, за връщането към IE - няма да коментирам, щото съм пристрастен. [:P]
-
Firefox
Точно така е!Но преди не бе,така че надали е от страницата.
-
Firefox
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Но преди не бе,така че надали е от страницата.
<div align="right">Originally posted by kesten - 16/02/2005 : 20:30:51</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Нищо не гарантира, че в това отношение има промени във Firefox-а, а не в кода на страницата. Дали е от страницата или не, това може да каже webmaster-a примерно... [:)]
-
Firefox
Извинявам се за спама,но под преди имам впредвид IE.[:I]Изразил съм се неправилно.
-
Firefox
$%№&* точно влизам за да се оплача от хардуербг форума ,че не всичко се изобразява коректно и сеткома ми се бъгна :( .
пп. малко е смешно :) ,но как се атачва имидж ?
-
Firefox
Интересно. Аз също тоя проблем с дата.бг, но доста рядко.
Обаче със Сетком, Хардуербг.ком и дир.бг не съм имал никакви проблеми още. Пък поне във Сетком съм поне по 1-2 часа на денонощие.
Версията на лисицата ми е 1.0. Предполагам че проблема е наистина във браузъра, защото ако беше в страниците щеше да се явява постоянно.
-
Firefox
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">пп. малко е смешно :) ,но как се атачва имидж ?
<div align="right">Originally posted by Zygot - 16/02/2005 : 21:13:55</div id="right">
Пишеш [ img ] (без интервалите обаче!), след това директно URL адреса на картинката, след това директно [ /img ] (без интервалите обаче!). [:o)]
-
Firefox
Абе така ли не разбрахте че в началната страница се използва един начин за скролване на текста между зададена част който не се подържа от Лисицата и сътответно сайтовете които са с този енжин и от операта, а в останалата част от сайта се вижда нормално защото е направена чрез фреймове. Уебмастера е запознат със този проблен но въпреки това е решил да го остави така.
С две думи грешката не е във Вашият телевизор [:P]