FireFox pomognete ........
Да питам аз разбирателите на FireFox. Защо като отворя сайта “gsmArena.com” на него нямам никакви картинки, никакви телефони не се появяват. А през глупавия Explorer се поевяват. Кажите ми къде мислете че е проблема, защото съм свикнал вече на FireFox и не ми е приятно като видя IE отворен на моя комп..
Nqkakvo reshenie daite ama da e za Lisicata
При мене се вижда всичко с Mozilla Firefox
VAhh Togava kade moje da sam braknal
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да питам аз разбирателите на FireFox. Защо като отворя сайта “gsmArena.com” на него нямам никакви картинки, никакви телефони не се появяват. А през глупавия Explorer се поевяват. Кажите ми къде мислете че е проблема, защото съм свикнал вече на FireFox и не ми е приятно като видя IE отворен на моя комп..
<div align="right">Originally posted by Mozachko - 01/03/2005 : 16:32:10</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Качи си най-новата версия, защото нещо си омотал тази, която ползваш. Всичко се вижда идеално, просто нещо си повредил Лисицата и това ти е проблема. С Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0 всичко си е наред.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да питам аз разбирателите на FireFox. Защо като отворя сайта “gsmArena.com” на него нямам никакви картинки, никакви телефони не се появяват. А през глупавия Explorer се поевяват. Кажите ми къде мислете че е проблема, защото съм свикнал вече на FireFox и не ми е приятно като видя IE отворен на моя комп..
<div align="right">Originally posted by Mozachko - 01/03/2005 : 18:32:10</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Tools >> Options... >> Web Features
Там <u>маркирай</u> Load Images и <u>размаркирай</u> for the originating web site only
След това дай OK и REFRESH на сайта.
Трябва да виждаш вече снимките...