-
помощ за Avast4
От вчера съм с тази антивирусна.Постоянно ми дава съобщение за вирус с име на файла <font color="blue">http://www.ysbweb.com/ist/softwares/istupdates/istsvc_updater_recover.exe</font id="blue">
Препоръката е "unplug the network cable"
Мога ли да направа нещо друго,тъй като ми пречи,постоянно трябва да натискам "abort connection"
Направо луд станах!Помагайте!
-
помощ за Avast4
ми явно имаш вирус, по добре го изчисти а не се ядосвай.
-
помощ за Avast4
Не ти е виновен Avast-а, радвай се, че го е открил [:D] (троянеца, имам предвид). Виж какво намерих с Google, мисля, че ще реши проблема ти:
цъкни тук
[8D]
-
помощ за Avast4
Оправих всичко.Голям зор беше,чак в safe mode.
Казва се <font color="red">win32/TrojanDownloader.SmallAGN trojan</font id="red">,ако интересува някой.
Благодаря на всички!
-
помощ за Avast4
Антивируса е хванал паразита и те съветва да махнеш мрежовия кабел, за да не се разпространи заразата в цялата мрежа. Мисълта е, че може да премахне вируса от твоето РС и после пак да се заразиш през мрежата ако паразита е плъзнал и там.
-
помощ за Avast4
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Антивируса е хванал паразита и те съветва да махнеш мрежовия кабел, за да не се разпространи заразата в цялата мрежа. Мисълта е, че може да премахне вируса от твоето РС и после пак да се заразиш през мрежата ако паразита е плъзнал и там.
<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*07/03/2005*:* 16:07:49</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Да,точно това е станало,Наложи се да инст. и Trojan Remover