Съвет за записване на много файлове и директории
Дайте съвет за записване на много файлове и директории на едно ДВД.
Нерото става Not Responding и това е. Опитах първо да направя Image файл но и така няма успех. Машината ми е с 1ГБ рам. Да пробвам с друга програма ? Да пробвам на по-мощно ПС? Дайте съвет.
Благодаря ви предварително
Пробвай с изключена антивирусна (предполагам имаш).
ако направиш имиджа с WinISO?
Може да действаш като на няколко пъти добавяш нови файлове към имиджа, за да не забие машината.
Опитай с Padus DiskJuggler
в кой момент nero сдава багажа?
ако са в отделни директории не става ли?
Сдава багажа като натисна бутона за печене и след като подреди директориите...
малко повече инфо за това, което се опитвам да опека
Size: 2.21 GB (2*382*708*079 bytes)
Size on Disk: 6.29 GB (6*756*089*856 bytes)
Contains: 322 296 Files, 32 885 Folders
Пусни си един Scandisk / NDD профилактично, че разликата в обема на инфото нещо ме притеснява ...
DGP каква разлика в обема ?!?!?! точно толкова е колкото трябва да бъде !
аз виждам една разлика: (Size 2.21GB) - (Size on disk 6.29GB) = (има-нема 4GB) ?
напълно нормално. разликата си идва от cluster size-a. само дето не ми се рови колко беше на dvd-то, а тук нямам под ръка да видя.
за 350 000 файла изобщо не ме учудва
p.s. на каква скорост го пускаш? защото за толкова много файлове е препоръчително най-ниската възможна... ако имаше по-ниска от 1, ама няма [:)]
FunFun.. казвам ти пак, взимаш PadusDisk Juggler. Правиш си едно ISO-image на диска и после си го печеш готово на един file. Ако има проблем в структурата Padus-a ще ти каже точно какъв е как да го коригираш. Nero-то e ламерска програма за нищо не става.
досега съм пробвал първо да направя един имидж файл с неро-то и след това да го опека. Пробвах с WinISO но не стана с нея ( след като посоча къде да изсипе имидж файла и се затваря програмата ). Ще пробвам с PadusDisk Juggler
и с PadusDisk Juggler нем и се получава. Ще пробвам да пека диска на части с няколко сесии