-
mail client
Някои може ли да ми препоръча някои добър, ама наистина добър клиент. До преди малко бях "фен" на мозила тундербърд ама... сега като се замисля какво толкова я хвалят тази програма :((( Разочарова ме на 100%, как може да няма елементарни неща. Едва я накарах да иде в систем трей(нещо нормално според ман за програма от този род) а сега така ми оплеска меилите. Имам два акаунта исках да си ги направя отделни, едните писма да са в един фолдер, другите в друг, направих си директории уж, и като взех да си свалям нещата от гругата поща келевата мозила така ме прецака, набута всичко в кюпа, сега двета ми опщи са като една и аз незнам кои маил от къде е, егати хубавия маил клиент :((((
-
mail client
-
mail client
-
mail client
Не винаги проблема е в софтуера ...
Някой път е на друго място.
-
mail client
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">The Bat!
<div align="right">Originally posted by Dockera - 19/04/2005 : 18:30:24</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И мен ме кефи. Докер, що не даде --> този линк!?
офф: абе как да укажа url? ...а направих го, то било лесно ... браво
-
mail client
off: сложи линка в кавички (разгледай FAQ за указания по таговете)
-
mail client
FoxMail - по нищо не отстъпва от The Bat, освен това е freeware!
"http://fox.foxmail.com.cn/download/fm50en.exe"
-
mail client
TOP BG моето мнение е, че Thunderbird е добър клиент. При мен направи проблем само веднъж при смяна на профили. Когато трябваше да зареди по-големия профил (с повече акаунти и писма) се затрудни мисля с базата изпратени писма, доколкото помня.
А за различните папки искам да те попитам дали си указал, че искаш писмата да се съхраняват в отделни папки за всеки акаунт. Ако при установяването на акаунтите не е избрано после може : Tools->Account settings->Server settings (на съответния акаунт)->Advanced->POP->Inbox for this server's account. Това се прави за всеки един акаунт за да не ги съхранява в общата папка (Local folders). Ползвам този клиент с пет акаунта (вкл.Yahoo+YPOPs, mail.bg) и работи добре.
А в случай, че това горе е направено, но не работи моля за извинение, че съм те подценил.