-
звук за събитие
Здравейте,
Трябва ми програмка, която да може да издава звук при появата на файл в дадена папка, без значение какъв е файла, в смисъл аз ако копирам някое файлче в дадената папка на колегата, компютъра му да издава някакъв сигнал, без да се налага да му звъня по телефона или да ползвам някакви чат програми. За WinXP става дума.
-
звук за събитие
даже ако стане за WIN 2000 още по-добре
-
звук за събитие
изненадва ме липсата на мнения по темата защото не е възможно да няма програмка за подобно нещо. Обаче аз искам да помогна на тия дето са решили да открият нещо-дори да има звук когато даден текст излиза на икрана и уведомява за пристигнал файл пак ще е супер.
-
звук за събитие
мнения липсват, защото дори и да има подобна написана програмка, то тя би била нечие лично "произведение", а не нещо сериозно. "проблемът" идва от факта, че "ако някъде се появи някакъв файл" е прекалено общо и честно казано лековато изискване. за 1 минута може да се напише batch файл, който да следи за съществуването на файл с определено име в дадена директория, но неудобството идва от факта, че тази проверка постоянно ще се върти, а аз лично не обичам разни резидентни да си правят зад гърба ми каквото и да било. обърни се с молба към хората тук, които пишат.
второто, за излизането на "текст на Икрана" и "пристигането на файл"... какво да ти кажа, ru4kata, тия работи не стават ей така както на теб ти хрумне да си ги поискаш. ти искаш компютъра да знае по-добре от теб кое какво е. намали star trek и увеличи учебниците и току виж, след някоя и друга година си я написал ти тази програма [:)]. успех
-
звук за събитие
абе донякъде си прав но не докрай. абсолютно достатъчно би било да "сканира" десктопа на който работи дадена програма и когато се появи файл с дадено име да сигнализира. това е всичко.
-
звук за събитие
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">за 1 минута може да се напише batch файл, който да следи за съществуването на файл с определено име в дадена директория</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
а би ли го нахвърлил тука този Бат файл щом става за една минута, няма да те затрудни, пък аз ще си го пригодя за моите нужди.
-
звук за събитие
Намерих една програма-Sharealarm, която вдига аларма, когато някой отвори някоя от шернатите ти папки.