Проблем с Corel и Flash...
  Имам следния проблем ...

Имам една рисунка направена на корел. Всичко е изцяло векторно.

Искам тази рисунка да я преместя или импортна във флаш но не става. Когато се опитам да копирам всичко от корела и да го пейстна във флаш компа ми забива или се лагва всичко и когато се пастне всичко се омазва по картинката.

Пробвах всички формати и пак не става. Когато импортвам картинката тя или става черно - бяло омазана или изобщо не се появява. Корела ми е 11 , а флаша мх 2004.

Имате ли идея защо не става и как може да се импортва тази векторна картинка във флаш и да се вижда като хората?
  Няма причини да не става...С корел 12 и флаш мх2004 копирането и пействането става безпогрешно...
  От File-->Import-->Import to Librari, картината в какъвто пожелаеш формат, тука ограниченията относно форматите са малко, тя ще ти се появи в библиотеката (Librari), хващаш я с мишката и я изтегляш на сцената.Препоръчително е всички (Bitmap) изображения да се на отделен слой, понеже при големи проекти понякога става объркване.Кликайки после върху картината(Bitmapa), от кутията (Prorerty), може да я променяш.

Успех.
  Ами как да ви кажа не иска да импортва този вектор във флаш и това е. Когато го импортна някой от детайлите просто изчезват и се получата една яка мазаница.

Незнам защо така се получава. Пробвах и с корел 12 и пак така. 

Някаква идея ?
  Така се прави?Явно причината е някъде при теб.Има и друг начин за импортване.File-->Import, направо импортваш на сцената.Това са начините за импортване на Bitmap-и, и тука няма никакво значение за процеса (Импортване) дали е растерна или векторна графика.

п.п

Търси проблема при теб.
  Creator използваш някой ефект на Corel който не може да се export-не. Принтирай всичко към Device Independent PS. После го импортирай в Corel. После го Export към SWF.
  Значи. Пробвах и така. Експортнах го във swf. Обаче като го импортна във флаш пак се прецаква. Ето вижте сами

http://pocko.photoshopbg.com/

Първата картинка е от swf - то, което съм експортнал във корел.

Втората е вече когато съм го експортнал и с някой друг бутон по нея.

Вижте каква е разликата и ми кажете може ли това нещо да се оправи ?
  Ако съм разбрал, имаш картина 1(първата която си показал), тя е в някакъв формат (в случая JPEG) и скаш да я импортнеш във Flash и да правиш после нещо върху нея.Ако е така би трябвало да няма проблеми по двата споменати от мен начина , трябва само да я намалиш за да се поберя на сцена (600x400 примерно).Въпреки че Flash използва просто цветове за фонове, и не би трябвало това да е бекграунд, но може и да не съм разбрал правилно , за което се извинявам.
  Creator - естествено! той градиентите ги конвертира към растер. Какво очакваш. Избягвай да ползваш градиент. (има една цъкнка Use Default fountain step, опитай с нея).
  Значи няма как да си останат черните контури около дървото, пейката и пр. ?

Разликата е обаче, че когато импортна swf - то в swish Max и се вижда идеално, а когато е във флаш и черните очертание около обектите изчезват. 

Да поясня, първата картинка съм я взел от swf - то, а втората е резултата когато вече съм импортнал swf- то във флаш.